FOTO| Filiala de Crucea Roşie a Judeţului Alba a distribuit aproximativ 6 tone de alimente în cadrul campaniei organizate cu prilejul Sărbătorilor Pascale

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În acest an, având în vedere contextul actual privind pandemia de COVID-19, activitățile de sprijin desfășurate de Filiala de Cruce Roșie a jud. Alba cu prilejul Sărbătorilor Pascale s-au adresat în special persoanelor aflate în izolare la domiciliu, precum și celor aparținând unor categorii sociale cu vulnerabilitate crescută.

În acest sens, în ultimele 2 zile, au fost distribuite 412 pachete alimentare și 412 pachete cu dulciuri, în mai multe localități din județul Alba. Astfel, 5.800 kg de produse au fost distribuite unor familii aflate în nevoie din Alba Iulia, Câmpeni, Baia de Arieș, Teiuș, Galda de Jos și Sohodol.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Mulţumim companiilor Star Assembly, Albalact, Dacia SA, Mondelez International și Aqua Vision, pentru donaţiile şi sponsorizările efectuate, precum și autorităților publice locale, pentru buna colaborare. De asemenea, aducem mulțumiri IJJ Alba și IPJ Alba, pentru suportul acordat în derularea acțiunilor.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Încă de la începutul perioadei de criză, Crucea Roșie Română Filiala Alba a colaborat permanent cu autoritățile locale, oferind sprijin logistic, uman și material, pentru consolidarea răspunsului acestora în pandemia COVID-19.

Menţionăm că în această perioadă organizaţia noastră îşi desfăşoară în continuare activitatea medicală specifică, fiind alături de beneficiarii din cadrul serviciilor de îngrijire socio-medicală la domiciliu, de pacienţii din cadrul serviciului de îngrijiri medicale la domiciliu, precum şi de pacienţii care necesită transporturi cu ambulanța.

Reamintim companiilor că organizatia noastră a lansat campania naţională #RomâniaSalveazăRomânia, o campanie destinată strângerii de fonduri pentru dotarea spitalelor românești și ajutorarea persoanelor aflate în nevoie. Donaţii sau sponsorizări se pot face direct în contul Crucii Roşii Române Filiala Alba: RO41INGB0000999906314873, deschis la ING Alba Iulia, sau prin trimiterea unui SMS la numărul special 8827, pentru o donație de 2 euro, valabil în toate rețelele de telefonie mobilă din țară, fără costuri suplimentare.

Suntem recunoscători tuturor angajaților și voluntarilor care fac posibile aceste acțiuni, precum și persoanelor care susțin activitatea noastră prin donații. Împreună, uniți și responsabili, putem depăși această perioadă de cumpănă. Vă mulțumim tuturor pentru încrederea acordată și vă dorim Sărbători fericite, cu liniște și sănătate. Adrian Dușa – director.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei