Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| „Fii satului Stremț”, o manifestare reușită. Sărbătoarea, reluată după un an de pauză

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După un an de pauză, din cauza pandemiei de coronavirus, în zilele de 14-15 August a avut loc evenimentul ,,Fii satului Stremț”, cu o gamă variată de activități începând cu întreceri la șah, tenis de masă și fotbal.

Duminică 15 August manifestările au început cu un tedeum în fața Monumentului Eroilor din satul Stremț, la care au fost prezenți cinci preoți, un numeros public și oficialități din județ.

„În acest cadru au fost premiați cu diplome și sume de bani cupluri care au sărbătorit 50 și 60 de ani de căsătorie, câștigătorii întrecerilor sportive, păstrători ai tradițiilor străvechi și în mod deosebit au fost premiați componențîi echipei de fotbal ,,Voința Stremt “ câștigători pentru a doua oară consecutiv ai Cupei României, faza județeană.

În continuare manifestările s-au desfășurat în incinta bazei sportive Stremț, în aer liber pe o scenă amenajată în acest sens. Înainte de începerea propriu-zisă a manifestărilor cultural artistice, a avut loc bine cunoscută masă populară cu participarea a sute de cetățeni și invitați prezenți la această manifestare.

La programul cultural artistic desfășurat pe durata a 5 ore și-au dat concursul, Ansamblul cultural artistic,, Monica Stan” din Stremț, ,,Dor Teiușan” din Teiuș, ,, Cununa Fărăului” din Fărău, ,, 60 plus” Albă-Iulia, Soliștii vocali Ina Ioana Todoran, Iulian Bîc, Cornelia-Ionela Maxa și alțîi pe care nu ii mai enumerăm din cauza spațiului. Totul a culminat cu recitalul extraordinar al artistului Nicolae Furdui Iancu și grupul ,,Crai Nou” care s-au bucurat de un mare succes.

Manifestarea s-a încheiat cu alocuțiunea domnului primar Traian Ștefan Popa, care a mulțumit tuturor celor prezenți, precum și artiștilor ce au încântat publicul. Focul de artificii a încheiat o manifestare pe care o considerăm o reușită”, a scris pe facebook primarul comunei Traian Ștefan Popa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate Ieri, 23 aprilie, la Sâncrai a avut loc Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porudcători din Județul Alba. Printre câștigători se află sortimentele Sauvignon Blanc, din Ciumbrud, Muscat Ottonel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea