Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: ”Festivalul Primăverii”, o manifestare de succes pentru cugirenii de toate vârstele, cu aproape 3.000 de participanți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 3000 de participanți  au ținut să fie prezenți și să se bucure duminică după masa,  de “Festivalul Primăverii” eveniment organizat de Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură Cugir.

O manifestare de succes și de această dată, cunoscută pentru localnici până în urmă cu un an drept “Zilele Tineretului”, sărbătorită de regulă la începutul lunii mai. Pe scena amplasată la Stadionul ,,Parc” au urcat atât trupe și soliști consacrați, cât și tinerele talente ale orașului de la poalele Drăganei.

Începând cu ora 16.00, au concertat trupele “Amurg”, “Star Dust”, “Serenity”, “OPT”, Grupul ,,Aprentis” și trupa “Milenium C”. Cugirenii s-au put bucura de concertul oferit de Melina și Marius Batu, piesa de rezistență a festivalului fiind trupa ,,Compact”, care a încheiat o seară de neuitat pentru iubitorii de spectacol în aer liber.

  (C.P.)

[nggallery id=4010]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM

Bogdan Ilea

Publicat

în

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM În cadrul ședinței de colegiu prefectural, directorul AJOFM Alba a prezentat obiectivele avute anul trecut. Aproximativ 6500 de persoane au intrat pe piața muncii și aproape 13.000 de oameni au fost ajutați prin servicii de informare și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea