FOTO: „Femeia informată, femeia protejată” – campanie de informare derulată de poliţiştii din Alba cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii

ipj1Perioada cuprinsă între 1 Martie – Ziua Mărţişorului şi 8 Martie, Ziua Internaţională a Femeii, constituie un bun prilej pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, de a desfășura acţiuni informativ – preventive, menite a promova drepturile femeilor şi a reduce riscul de victimizare al acestora.

ipj2Astfel, sâmbătă, 1 Martie, a debutat campania „Femeia Informată, femeia protejată”, printr-o activitate de informare şi prevenire a implicării în evenimente rutiere a şoferiţelor. Cu acest prilej, poliţiştii de la rutieră le-au oferit un mărţişor participantelor la trafic şi le-au adresat urări pentru o primăvară frumoasă.

INFORMARE COVID-19

Mesaje cu caracter informativ preventiv privind drepturile femeilor, au fost transmise şi elevelor de clasele a XII –a din liceele judeţului dar şi femeilor beneficiare ale serviciilor Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia.

ipj3Activităţile campaniei continuă până în data de 08 martie inclusiv,  urmând ca femeile victime ale violenţei intrafamiliale, să fie informate cu privire la drepturile şi serviciile de care pot beneficia.

Poliţiştii de la rutieră vor fi prezenţi în trafic şi de Ziua Internaţională a Femeii şi, alături de un sfat util, le vor oferi şoferiţelor o floare, în semn de preţuire.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...