FOTO| Familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, premiate la Teiuș de primărie și consiliul local

Întotdeauna, administrația locală a unei comunități trebuie să fie puternic implicată în viață administrativă, economică, dar și socială a acesteia, indiferent de vremuri.

Iată că, la Teiuș, acest lucru se întâmplă cu prisosință, cu toate că reglementările impuse de noul coronavirus impun anumite restricții.

ELIT

Astfel, de câțiva ani a devenit o tradiție să fim alături de familiile ce împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, respectiv cele mai longevive cupluri, iar Primăria Teiuș și Consiliul Local a venit în întâmpinarea acestui frumos moment, susțînând material un eveniment deosebit din viață acestor familii teiusene, modele de urmat în viață pentru fiecare dintre noi.

Deoarece în acest an, datorită condițiilor, nu a fost posibilă o întâlnire a tuturor, așa cum eram obișnuiți, Primăria a venit, prin reprezentanții săi în casele familiilor ce sărbătoresc aceste fericite evenimente ( 50 de ani de căsătorie și cuplurile cele mai longevive).

Mihail David - 2020

Momente emoționante, idei și gânduri despre trecut, prezent și viitor, o încărcătură aparte a unui moment de neuitat din viață acestor oameni și a familiilor lor, din viață Primăriei Teiuș pentru care prioritatea nu este , doar un oraș frumos și modern, ci în principal sunt oamenii ce trăiesc și muncesc aici.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...