Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: “Fabrica de Bucurii” 2014, eveniment dedicat copiilor, tinerilor și comunității de Fundația Comunitară Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fabrica de bucurii023Fundația Comunitară Alba a organizat, sâmbătă, după-amiaza, pentru al șaselea an consecutiv, evenimentul dedicat copiilor, tinerilor și comunității – ”Fabrica de Bucurii” la care, pe lângă tradiționala licitație de jucării, publicul prezent s-a bucurat și de un spectacol artistic cu dans, momente umoristice și un recital de colinde.

Reușita acestuia a fost asigurată de Ionuț Ionescu, Bianca Racolța și talentații copii de la Școala de dans “Life is Dance”, Grupul ”Skepsis” care a descrețit frunțile spectatorilor cu momente de umor de calitate și Antinia.

Pentru licitația simbolică, albaiulienii au donat zeci de jucării care au fost ”cumpărate” cu sume semnificative de persoanele aflate în sale, știut fiind faptul că fondurile care vor fi strânse în acest fel sunt destinate susținerii Programului YouthBank Alba, prin care este încurajată inițiativă civică, responsabilitatea și asumarea de către tineri a rolului de lideri. Jucăriile au rămas pe loc și vor fi dăruite, de sărbători, unor copii din județ cu care soarta a fost mai puțin generoasă.

Nu putem să nu-i amintim printre generoșii donatorii pe primarul municipiului Mircea Hava și pe președintele CJ Alba, Ion Dumitrel care, chiar dacă nu au putut fi prezenți la eveniment au participat prin cadourile trimise: un elicopter cu telecomandă, respectiv o pereche de patine-role care îi vor face cu siguranță fericiți pe copiii la care vor ajunge.

Menționăm că peste 1.500 de copii din județ au primit de sărbători jucăriile donate în campaniile “Fabrica de Bucurii” realizate în ultimii 5 ani.

Partenerii evenimentului din acest an au fost: Consiliul Local și Primăria Municipiului Alba Iulia, CJ Alba care a acordat sprijin logistic, Dacia Market și Giro (principali parteneri locali), Ancău Company, Restaurant Appetit, Centrul Medical „Terra Aster”, Cofetaria Corina, Clinica „Remarc Dent”, Pensiunea „Casa Traiana” și Argilă Algo (finanțatori), Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, Tipo-Rex, Porterom, Mira Caffe, Art Deco, Societatea de Transport Public S.A., Corona, Alba Mall, Il Tartufo, Impact Design și Olimpia Todea Photography și Alba Mall (parteneri). De asemenea, Fundația Comunitară Alba beneficiază de sprijinul financiar al Charles Stewart Mott Foundation, Trust for Civil Society in CEE și Romanian-American Foundation, în cadrul programului „Fundații Comunitare”, inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare în parteneriat cu Fundația pentru Parteneriat și PACT.

[nggallery id=2818]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul de Florii, 27-28 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Bogdan Ilea

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul de Florii, 27-28 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? De sărbătoarea de Florii, în data de 27-27 aprilie, Jandarmii din Alba vor asigura ordinea publică la mai multe evenimente și locașe de cult din județ. De Sărbătoarea Floriilor, jandarmii vor fi la datorie pentru siguranța cetățenilor. Jandarmeria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea