Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Expoziție și punct de colectare animale la Câmpeni: Ce a discutat primarul Pașca cu ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul orașului Câmpeni, Cristian Dan Pașca, a anunțat că în urma unei întâlniri avute la București cu domnul Nechita Adrian Oros – Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și cu domnul dr. Robert Viorel Chioveanu – Președinte – Secretar de Stat al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), s-a decis că orașul va avea o expoziție de animale și un centru de colectare animale.

Expoziție și punct de colectare animale la Câmpeni!

Am avut o întâlnire la București, cu domnul Nechita Adrian Oros – Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și cu domnul dr. Robert Viorel Chioveanu – Președinte – Secretar de Stat al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA)
Le-am solicitat sprijinul pentru deschiderea la Câmpeni a unei expoziții de animale și a unui centru de colectare animale.

Domnul Președinte ANSVSA Robert Viorel Chioveanu mi-a confirmat că a avut o discuție și cu conducerea DSVSA Alba căreia i-a cerut o mai mare flexibilitate în gestionarea în zona noastră a celor trei componente: târguri, comercializare și abatorizare.

Am discutat de asemenea și despre deschiderea în perioada imediat următoare a unor puncte de sacrificare ovine în orașul nostru, mai ales că se apropie sărbătorile pascale.
Atât domnul ministru Oros cât și domnul președinte Chioveanu ne-au asigurat de sprijinul lor.

Crescătorii de animale și micii fermieri din zona Apusenilor au nevoie să fie sprijiniți pentru a-și comercializa produsele și pentru a-și dezvolta afacerile, mai ales că această perioadă de pandemie a fost o grea încercare și pentru acest domeniu.

Administrația publică locală va face tot posibilul ca acest domeniu să se dezvolte și să devină o sursă sigură de venit pentru cei care au investit sau doresc să investească în mini ferme, mini abatoare sau făbricuțe de procesare a laptelui.
Cristian Dan Pașca

Primarul Orașului Câmpeni” – a fost mesajul postat pe pagina sa personală de facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc Un incendiu a izbucnit la un utilaj agricol din satul Silivaș, comuna Hopârta. Au intervenit pompierii din Aiud. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată la Băgău: Intervin pompierii din Aiud cu o autospecială Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea