Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO ”Exploratorii” Grădiniţei ”Prichindel” din Cugir vor să descopere tainele Universului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deși vacanța de vară este abia la jumătate, Grădiniţa cu Program Prelungit ”Prichindel”  Cugir a găzduit pentru a patra oară Atelierele de Vară  „Şotron 2015”.

gradinita Cugir02Micii şi marii „exploratori”, au pornit 10 zile într-o lume plină de aventură şi neprevăzut, pe „Insula de nisip” , alături de educatoarele: Diana Sbuchea, Eleonora Ţenea, Elena Ţigan, Mihaela Urieşu şi Ilona Bîrsan.

Pentru a ajunge să descopere misterele acestei insule „Infinite” copiii au străbătut în fiecare dimineaţă un traseu cu diverse obstacole: șotron, tunel, căţărări, sărituri, aruncări la coş.

Asemeni lui Apolodor, „Exploratorii universului” de la Grădinița cu Program Prelungit ”Prichindel” au pornit şi ei într-o călătorie în care să descopere tainele Universului prin: muzică, culoare, experimente, sport, dans, pozie, cifre. Activităţile desfăşurate au fost variate atractive şi pline de necunoscut, alături de voluntarii: Maria Dima, Flavia Trif, David Uriesu, Iulius Uriesu, şi invitaţii: actorii Casei de Cultură Cugir şi profesoara Corina Băcăinţan.

Călătoria a început în data de 24.07.2015 şi s-a finalizat săptămâna trecută, când părinţii au participat alături de copiii lor la festivitatea de închidere a atelierelor unde au văzut descoperirile făcute de  cei mici. ,,Eforturile „exploratorilor” au fost răsplătite cu un „Certificat de explorator”, pentru a continua călătoria mai departe în zilele rămase de vacanţă’’, ne-a declarat educatoarea Ilona Bârsan. (C.P.)

[nggallery id=836]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea