Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Evenimentele din weekend, la Aiud: ”Un milion de stele pentru nevoiași” în oraș și „Ziua Recoltei” la Gâmbaș

Alexandra Mates

Publicat

în

evenimente aiud01Weekendul ce tocmai s-a încheiat, Primăria municipiului Aiud a fost parteneră în organizarea a două evenimente importante pentru oraș. Este vorba despre evenimentul ”Un milion de stele pentru nevoiași” ce a avut loc vineri, 16 octombrie 2015, în zona fostului cinematograf din Aiud și ”Ziua recoltei”, eveniment ce a avut loc în localitatea Gîmbaș, sâmbătă, 17 octombrie 2015.

În cadrul evenimentului ”Un milion de stele pentru nevoiași”, desfășurat pentru prima dată în Aiud, s-au aprins candele în semn de solidaritate cu toți cei aflați în nevoie și s-a organizat o strângere de fonduri, iar din banii strânși cu această ocazie se vor acorda, în preajma Crăciunului, pachete cu alimente celor nevoiași.

La această acțiune a participat primarul municipiului Aiud, Mihai Horațiu Josan, care a ținut să se alăture reprezentanților Organizației Caritas Alba Iulia în acest amplu gest de solidaritate umană, marcând astfel strânsa legătură pe care Aiudul o are încă din anul 2005 cu Asociația Caritas.

evenimente aiud06În data de 17 octombrie, primarul municipiului Aiud a participat la evenimentul ”Ziua Recoltei”, o importantă sărbătoare a localității aparținătoare Gâmbaș.

În discursul ținut cu această ocazie, primarul a dorit să sublinieze importanța păstrării și continuării tradițiilor la nivelul municipiului Aiud și să felicite organizarea comună a acestui eveniment de către parohia reformată și parohia ortodoxă din Gâmbaș.

 

[nggallery id=1145]

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea