Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Evenimentele din weekend, la Aiud: ”Un milion de stele pentru nevoiași” în oraș și „Ziua Recoltei” la Gâmbaș

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

evenimente aiud01Weekendul ce tocmai s-a încheiat, Primăria municipiului Aiud a fost parteneră în organizarea a două evenimente importante pentru oraș. Este vorba despre evenimentul ”Un milion de stele pentru nevoiași” ce a avut loc vineri, 16 octombrie 2015, în zona fostului cinematograf din Aiud și ”Ziua recoltei”, eveniment ce a avut loc în localitatea Gîmbaș, sâmbătă, 17 octombrie 2015.

În cadrul evenimentului ”Un milion de stele pentru nevoiași”, desfășurat pentru prima dată în Aiud, s-au aprins candele în semn de solidaritate cu toți cei aflați în nevoie și s-a organizat o strângere de fonduri, iar din banii strânși cu această ocazie se vor acorda, în preajma Crăciunului, pachete cu alimente celor nevoiași.

La această acțiune a participat primarul municipiului Aiud, Mihai Horațiu Josan, care a ținut să se alăture reprezentanților Organizației Caritas Alba Iulia în acest amplu gest de solidaritate umană, marcând astfel strânsa legătură pe care Aiudul o are încă din anul 2005 cu Asociația Caritas.

evenimente aiud06În data de 17 octombrie, primarul municipiului Aiud a participat la evenimentul ”Ziua Recoltei”, o importantă sărbătoare a localității aparținătoare Gâmbaș.

În discursul ținut cu această ocazie, primarul a dorit să sublinieze importanța păstrării și continuării tradițiilor la nivelul municipiului Aiud și să felicite organizarea comună a acestui eveniment de către parohia reformată și parohia ortodoxă din Gâmbaș.

 

[nggallery id=1145]

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea