FOTO: Eveniment fericit în familia lui Cornel Țălnar. Fiul dinamovistului, George, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Nicoleta

nunta talnar34Sărbătoare mare în familia dinamovistului Cornel Țălnar. Acesta a fost socru mare, sâmbătă, când fiul său, George, și-a pus pirostriile și a devenit bărbat la casa lui. Nunta a fost una cu fast și s-a desfășurat într-unul dintre cele mai prestigioase restaurante din județul Alba, Pavilion Mercur din Alba Iulia, la eveniment fiind prezenți  mulți fotbaliști și oameni din lumea sportului.

Sâmbătă, fiul lui Cornel Țălnar, fostul antrenor al Unirii Alba Iulia și al Dinamo București, George Țălnar, a spus adio burlăciei și și-a unit destinul în fața lui Dumnezeu cu aleasa inimii sale, Nicoleta. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de foarte nunta talnar44mulți ani și demult au bătut clopotele de nuntă în familie, însă pasul cel mare a fost făcut de-abia acum.

Elit ELIT

Cununia civilă s-a defășurat într-un cadru de poveste, în Cetatea Alba Carolina, iar pentru petrecerea celui mai frumos eveniment din viața lor aceștia au ales Pavilion Mercur, un loc recunoscut pentru luxul demn de balurile familiilor regale.

nunta talnar24Zohan, cum îi spun prietenii, a ales să poarte în ziua nunții sale un costum de culoare închisă, asortat cu un accesoriu deosebit de culoare vișinie, ce a înlocuit tradiționalul papion, în timp ce Nicoleta a optat pentru o rochie simplă, rafinată și vaporoasă în partea de jos.

Familie numeroasă, și mai toți membrii familiei cu abilități sportive, cu toții s-au pregătit la patru ace pentru nunta lui George. Dinamovistul Cornel Țălnar mai are două fete, Sendy și Ana, care au strălucit la nunta fratelui lor.

nunta talnar29După un deceniu, antrenorul albaiulian Cornel Ţălnar este foarte aproape de o revenire de senzaţie la Unirea Alba Iulia, echipa sa de suflet. Noul finanțator al formaţiei AFC Unirea Alba Iulia, omul de afaceri Mihai Hauptkorn este în discuţii avansate cu „Ţânţarul” şi afirmă că Ţălnar reprezintă prima opţiune pentru banca tehnică a „alb-negrilor”.

Citiți și Cornel Ţălnar, revenire de senzaţie la Unirea Alba Iulia! Mihai Hauptkorn, negocieri avansate cu antrenorul albaiulian

Mirilor, casă de piatră și o căsnicie fericită presărată cu loialitate, respect și multă iubire! (A.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

fane de la sifoane 25 iulie 2016 at 13:44

nu ne pasa… asta-i stire!?

Comentariile sunt oprite