Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: Europarlamentarul PSD Victor Negrescu, alături de cugireni, în ultima zi de campanie electorală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Victor Negresu la Cugir07Vineri după-amiază, membrii echipei de campanie care îl susţin pe candidatul Victor Ponta pentru funcţia de preşedinte al României l-au avut alături pe europarlamentarul PSD Victor Negrescu. Acesta a dorit să fie din nou oaspetele cugirenilor, după ce în vara acestui an, cu prilejul campaniei destinată alegerilor pentru Parlamentul european, s-a aflat în mijlocul locuitorilor de la poalele Drăganei, în caliatate de candidat din partea judeţului Alba pentru Parlamentul de la Bruxelles.

În frunte cu Victor Negrescu, membrii partidului cu trei trandafiri, avându-i alături pe reprezentanţii U.N.P.R. şi PC, au străbătut principalele artere ale Cugirului, unde s-au întâlnit şi au purtat discuţii cu localnicii, cărora le-au înmânat materiale de campanie, adresându-le invitaţia ca duminică, 2 noiembrie, să participe la vot şi să voteze: Victor Ponta-preşedinte.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

,,Am venit la Cugir să fiu alături de susţinătorii lui Victor Ponta pentru funcţia de preşedinte al României. Am discutat cu cetăţenii oraşului şi le-am recomandat ca împreună să-l votăm pe Victor Ponta pentru că este singurul care va duce schimbarea până la capăt, care poate face marea Unire a Românilor. Le-am spus că Ponta este un om tânăr, energic, care reprezintă generaţia nouă, un om cu foarte multă putere de muncă, un om care face ceea ce spune.

Ponta s-a ţinut de cuvânt ca prim ministru: a făcut 200.000 locuri de muncă, a reântregit salariile şi a mărit pensiile, i-a ajutat în egală măsură pe pensionari, pe bugetari, pe tineri şi pe antreprenori şi a făcut economia să-şi revină. Le-am propus ca pe 2 şi 16 noiembrie să-l votăm cu toţii pe Victor Ponta’’, ne-a declarat europarlamentarul Victor Negrescu.  (C.P.)

[nggallery id=2520]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea