Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Eșec la ultima fază! CSU Alba Iulia – RC Gura Humorului 13-18

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Studenții au ratat la ultima fază o victorie istorică, prima în Liga Națională de Rugby, în compania unui oponent considerat din aceeași categorie valorică.

Multă dezamăgire și frustrare pe “Cetate” la meciul restanță din etapa a 4-a, întâlnire a cărei lovitură de începere a fost dată de rectorul Daniel Breaz, în care CSU Alba Iulia a pierdut, scor 13-18 (10-10) o confruntrare pe care au avut-o în mână, aflându-se mereu în avantaj, până în ultimele secvențe.

Amfitrionii, cu antrenorul Gicu Văcaru pe banca tehnică, s-au aflat la conducere din start, eseu marcat de Dan Băgăcean (cel care la final a primit un ceas “Tissot”, fiind desemnat cel mai bun echipier al gazdelor) și transformat de Florin Țandea. De la 7-0 s-a făcut 7-7, apoi 10-7 (penalitate Țandea) și 10-10 la pauză. Același Țandea a mai reușit o lovitură de pedeapsă pentru 13-10, în startul mitanului secund, însă finalul a fost de coșmar: egalitate în prelungiri și eseu încasat la ultima fază!!!

Obținem primul punct în actuala Liga Națională de Rugby, după un meci pe care l-am pierdut pe nedrept, în ultimele faze ale partidei. Din păcate, perspectivele pentru echipa noastră sunt cât se poate de sumbre, iar viitorul pare un orizont mult prea întunecat ca să putem sa întrezărim speranțe de mai bine„, a precizta istoricul Marius Rotar.

Cu 5 eșecuri din tot atâtea dispute în grupa A. CSU Alba Iulia primește sâmbătă, 4 iunie, de la ora 16.00, vizita campioanei Știința Baia Mare, un meci din categoria celor inabordabile, pregătindu-se de play-out (faza a doua a sezonului).. Firesc, RC Gura Humorului (două victorii stagionale) și-a adjudecat și a doua ediție a Cupei Tissot.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea