FOTO: Elevii Școlii Gimnaziale Crăciunelu de Jos au vestit Nașterea Domnului

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Sărbatoarea Crăciunului este un prilej de bucurie și împăcare sufletească. Din dorința de a păstra tradițiile și obiceiurile strămoșești, preșcolarii și elevii Școlii Gimnaziale Crăciunelu de Jos, coordonați de d-na director Cristian Emilia Adriana și cadrele didactice, în cadrul proiectului educațional „Sărbătoarea Crăciunului”, au adus vestea Nașterii Domnului Iisus Hristos la primăria din comună.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Doamna primar Bubur Lenuța a primit colindul cu bucurie în suflet, răsplatindu-i pe copii cu daruri binemeritate.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Magia sărbătorilor de iarnă a continuat la Căminul cultural Crăciunelu de Jos, unde copiii au prezentat un minunat spectacol intitulat “Datini și obiceiuri de Crăciun”. Au deținut rolurile principale: fulgișori, oameni de zăpadă, brăduți, spiriduși, crăciunițe etc.

Citește și: urări de Crăciun

Au cântat, au dansat, au spus poezii dedicate iernii, lui Moș Crăciun, au interpretat scene religioase și au colindat, spre bucuria părinților, bunicilor și, nu în ultimul rând, al dascălilor care i-au pregătit.

Citește și: mesaje de Anul Nou

La eveniment au participat colectivul de cadre didactice și elevii Școlii Gimnaziale Crăciunelu de Jos conduse de doamna director Cristian Emilia Adriana, părinții copiilor, doamna primar Lenuța Bubur și alți invitați.

Publicul i-a răsplătit pe copii cu aplauze, iar la despărțire și-au urat unii altora „Crăciun binecuvântat și liniștit!”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419