Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Elevii din medii vulnerabile din Sebeș au primit 80 de ghiozdane echipate la începerea noului an școlar

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO: Elevii din medii vulnerabile din Sebeș au primit 80 de ghiozdane echipate la începerea noului an școlar

Compania Star Assembly din Sebeș a oferit primăriei o sponsorizare constând în 80 de ghiozdane echipate, destinate copiilor care provin din familii vulnerabile.

Pe parcursul vacanței de vară, copiii din Sebeș au avut ocazia de a participa la activități cultural-educative care le-au fost dedicate: de la „Biblioteca de vacanță” organizată de Centrul Cultural „Lucian Blaga”, la școala de vară „Curcubeul prieteniei” susținută de Direcția de Asistență Socială, în comunitatea marginalizată.

„Ne bucurăm de premisele favorabile unui nou început de an școlar, iar gândul bun se îndreaptă spre elevii și preșcolarii noștri, spre cadrele didactice și auxiliare care îi vor însoți în fiecare zi la școală, alături de membrii familiei. Vă suntem alături și vă dorim mult succes, tuturor! La Sebeș, educația are viitor!” este mesajul primarului Dorin Nistor la începutul anului școlar 2023/2024.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Consiliul Județean Alba vrea să refacă marcajele rutiere. Valoarea estimată de peste 407.000 de lei

Unirea Ziarul

Publicat

în

Consiliul Județean Alba vrea să refacă marcajele rutiere. Valoarea estimată de peste 407.000 de lei Administraţia judeţeană cumpără materiale necesare la realizarea marcajelor rutiere pe drumurile judeţene, în valoare estimată de peste 407.000 de lei. Mai exact, este vorba de vopsea monocomponentă pe bază de solvent pentru marcaj rutier, microbile pentru marcaj rutier şi diluant […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea