Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Elevii Colegiului Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, pe podium la Olimpiada Sportului Școlar: Rezultate deosebite la șah și tenis de masă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii Colegiului Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia s-au situat pe podium la Olimpiada Sportului Școlar, prin rezultatele deosebite obținute la șah și tenis de masă.

Elevii colegiului militar continuă să obțină rezultate frumoase la concursurile sportive din calendarul competițional național, reușind să se claseze printre cei mai buni.

Cel mai recent succes al elevilor militari a fost înregistrat la faza municipală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la Şah și Tenis de masă, competiție pe care Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a găzduit-o la sfâșitul săptămânii trecute.

La șah, sub coordonarea domnului locotenent Alexandru Simion, au fost obținute două Premii II prin eleva caporal Alexandra Kiss și elevul George Carare și un Premiu III, eleva caporal Irina Anghel. Toți cei trei elevi s-au calificat la faza județeană a competiției.

La tenis de masă, elevii antrenați de domnul profesor Florin Grozav au reușit patru clasări pe podium și tot atâtea calificări la faza județeană a concursului. Elevul fruntaș Tudor Moga (clasa a X-a) s-a clasat pe Locul I, elevul sergent Loren Pogan (clasa a XII-a) și eleva fruntaș Denisa Bora (clasa a X-a) au încheiat concursul pe Locul II, iar elevul fruntaș Alexandru Purcaru (clasa a X-a) s-a clasat pe Locul III.

Faza județeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la Şah și Tenis de masă se va desfășura în 10 decembrie.

Felicitări tuturor, mult succes la competițiile viitoare!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea