Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO. Elevi ai Colegiului Militar din Alba Iulia, cu rezultate bune și atitudine demnă, avansați în grad

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sfârșitul primului semestru din acest an școlar a reprezentat, printre altele şi  momentul bilanțului. Astăzi, 2 februarie 2017, la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul”, au fost analizate, evaluate și comparate  rezultatele școlare și disciplinare obținute de elevii purtători de uniformă albastră cu lampas.  A urmat avansarea  în  grad a  elevilor cu rezultate bune și cu o bună atitudine demnă de a fi copiată  de cei mai tineri. Bilanțul s-a încheiat cu premierea competiției sportive interne Cupa ”24 Ianuarie”, câştigată de compania elevilor de clasa a XI-a.

Un alt moment important al zilei premergătoare vacanţei intersemestriale a fost şedinţa cu părinţii elevilor din clasele a X-a şi a XI-a.  Această întâlnire a constituit un bun prilej de consolidare a parteneriatului școală-familie, problemele abordate fiind de interes comun pentru cei doi an de studiu, cu focalizare pe noua orientare privind examenele de admitere în instituțiile militare de învățământ superior.

A existat o deschidere  spre comunicare de ambele părți, problematica abordată a fost amplă atât la discuțiile în plen cât și la cele pe clase. Şedinţa cu părinţii s-a încheiat cu un scurt spectacol artistic prezentat de către formaţiile artistice ale colegiului.

Felicitări și o vacanță plăcută!

Text si foto Daniela Filimon

[nggallery id=3362]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea