Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Elevă a Colegiului Militar din Alba Iulia, performanță chiar și în mediul online. A obținut locul 17 la Concursul Mondial de Karate Kyokushin

Ziarul Unirea

Publicat

în

Eleva Larisa Buda, din cadrul Colegiului Militar din Alba Iulia, a demonstrat faptul că performanța sportivă se poate realiza în orice condiții, astfel s-au clasat pe locul 17 la Concursul Mondial de Karate Kyokushin, la proba de Kata, care s-a desfășurat în mediul online.

„Performanțele sportive se pot obține și în mediul online

Eleva caporal Larisa Buda, clasa a X-a, s-a clasat pe locul 17 la Concursul Mondial de Karate Kyokushin, la proba de Kata, desfășurat recent în mediul online. La competiția de karate, categoria de vârstă 17 – 18 ani, au participat peste 50 de sportive din peste 10 țări.

Selecția pentru concursul mondial a avut loc la sfârșitul anului trecut tot online, în cadrul Cupei României la Karate, eleva caporal Larisa Buda, clasându-se atunci pe locul I.

Larisa practică taekwon-do de 8 ani și karate kyokushin de 3 ani. Spune că artele marțiale aduc disciplină, te ajută să devii o persoană care se respectă, să ai control și precizie. „Artele marțiale sunt ca o lecție de viață. M-au ajutat să mă adaptez mai ușor la rigorile vieții militare, să fiu disciplinată, să fiu atentă la ținută și să am un stil de viață sănătos”, a spus Larisa.

Eleva a participat până acum la zeci de competiții sportive, obținând rezultate notabile și face parte din lotul național de kata și kumite. Sportiva este pregătită de antrenorul colegiului, Florin Grozav și Shihan Grigore Petruț de la CS Kanku Baia Mare.

Felicitări, Larisa, îți dorim mult succes la competițiile viitoare!”, au transmis reprezentanții Colegiului National Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea