Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Echipament IT, îmbrăcăminte și obiecte pentru strictul necesar pentru o mamă a trei copii din Alba Iulia: „De azi, viata acestei familii, are mai puține griji”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie cu suflet mare a inițiat un apel umanitar prin care dorește să ajute o mamă singură, cu probleme grave de sănătate și multiple operații, care se străduiește să aibă grijă de cei trei copilași ai ei.

Inițiatoarea apelului umanitar a anunțat, prin intermediul paginii de socializare, faptul că donațiile considerabile au ajutat la achiziționarea mai multor obiecte de strictă necesitate care le-ar face traiul mai ușor, dar și plata regiei și chiriei restante.

„Oamenii ce fac minuni!

Da, știu, este tot mai greu de crezut, în astfel de vremuri, că există oameni ce se lasă senzibilizați de nevoile altora.

Pentru mama cu 3 copii, am reușit pana în prezent, din donații, sa achit 3100 lei, contravaloarea regiei, chiriile restante, ochelari pentru băiat, laptop, telefon, îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente, mobila veche și electrocasnicele defecte, au fost inlocuite.

De azi, viata acestei familii, are mai puține griji. Stresul datoriilor, a dispărut”, a transmis femeia prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea