FOTO| Echipament IT, îmbrăcăminte și obiecte pentru strictul necesar pentru o mamă a trei copii din Alba Iulia: „De azi, viata acestei familii, are mai puține griji”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

O femeie cu suflet mare a inițiat un apel umanitar prin care dorește să ajute o mamă singură, cu probleme grave de sănătate și multiple operații, care se străduiește să aibă grijă de cei trei copilași ai ei.

Inițiatoarea apelului umanitar a anunțat, prin intermediul paginii de socializare, faptul că donațiile considerabile au ajutat la achiziționarea mai multor obiecte de strictă necesitate care le-ar face traiul mai ușor, dar și plata regiei și chiriei restante.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Oamenii ce fac minuni!

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Da, știu, este tot mai greu de crezut, în astfel de vremuri, că există oameni ce se lasă senzibilizați de nevoile altora.

Pentru mama cu 3 copii, am reușit pana în prezent, din donații, sa achit 3100 lei, contravaloarea regiei, chiriile restante, ochelari pentru băiat, laptop, telefon, îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente, mobila veche și electrocasnicele defecte, au fost inlocuite.

De azi, viata acestei familii, are mai puține griji. Stresul datoriilor, a dispărut”, a transmis femeia prin intermediul paginii de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419