Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Echipa YouthBank Alba 2016-2017, în curs de formare. 16 tineri din Alba Iulia au participat la o sesiune de prezentare a programului

Ziarul Unirea

Publicat

în

yb-albaCa în fiecare început de an școlar, echipa YouthBank primește în rândurile ei tineri entuziaști, dornici să schimbe în bine comunitatea și să se dezvolte ei înșiși. Sub motto-ul “E rândul tău să schimbi lumea!”, liceenii din Alba Iulia au fost invitați să aplice pentru a intra în echipa YouthBank, unde vor avea ocazia să își dezvolte, alături de alți tineri “supereroi”, abilități importante pentru viitorul lor: comunicare, negociere, fundraising, management de proiect și financiar.

Membrii echipei YB întâlnesc actori importanți ai comunității – cetățeni activi, firme, instituții, iar împreună cu aceștia construiesc un sprijin real pentru tânăra generație, oferind resurse financiare și know-how pentru realizarea unor proiecte importante.

În urma campaniei de promovare, 16 tineri din mai multe licee albaiuliene au aplicat, iar marți, 11 octombrie, au participat la sediul Fundației Comunitare la o sesiune de prezentare a programului, în cadrul căreia membrii actuali ai echipei au oferit informații despre YouthBank, iar candidații au primit răspunsuri la întrebările lor.

yb-alba-2Miercuri și joi sunt programate interviurile individuale, iar vineri, 14 octombrie, candidații vor participa la o probă practică, urmând ca apoi să fie aleși noii membri ai echipei YouthBank Alba.

Fundația Comunitară Alba are ca principali parteneri locali, în cadrul programului YouthBank Alba 2016-2017, Municipiul Alba Iulia, Ancău Company și Casa de Cultură a Studenților, ca finanțatori Restaurant Medieval Pub13, Pensiunea Select, Porterom, Toskana Garten, Vair Auto Ro și Impact Design, iar ca parteneri logistici Tipo-Rex și Societatea de Transport Public Alba Iulia. Programul este coordonat la nivel de rețea de Fundația pentru Implicarea Tinerilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

La pomul lăudat să nu te duci cu sacul! Județul Alba, niciun proiect de cercetare – dezvoltare finanțat cu fonduri europene

Unirea Ziarul

Publicat

în

La pomul lăudat să nu te duci cu sacul! Județul Alba, niciun proiect de cercetare – dezvoltare finanțat cu fonduri europene Este un truism că o economie dezvoltată, așa cum ne asigură autoritățile că are județul Alba, ca să fie sănătoasă, trebuie susținută de o componentă serioasă de cercetare – dezvoltare, inovare. Or cercetarea și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea