Rămâi conectat

Sport

FOTO: Echipa de Orientare a CS Unirea Alba Iulia vicecampioană naţională la seniori. Tamas Bogya locul 2 la Ecomarathon

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Weekendul recent încheiat a fost unul cu rezultate excelente pentru sportivii secţiei de Orientare din cadrul CS Unirea Alba Iulia.

orientare1La Comarnic s-au desfăşurat Finalele Campionatelor Naţionale de Orientare, proba pe echipe. Competiţia a avut două etape(lungă şi medie distanţă) clasamentul fiind întocmit prin cumularea timpilor obţinuţi de cei mai buni doi sportivi ai fiecărui club în aceste etape. Desfăşurate pe o vreme mai mult decât capricioasă acestea au oferit o dispută interesantă pentru medaliile puse în joc.

La seniori, echipa CS Unirea Alba Iulia alcătuită din Paul Brabiescu şi Radu Milea s-a clasat pe locul 2 şi astfel a obţinut medaliile de argint ale probei. Titlul de campioană naţională a revenit echipei CS Universitatea Craiova în timp ce pe treapta a treia a podiumului a urcat echipa CSM Miercurea Ciuc. Merită subliniat faptul sportivul unirist Paul Brabiescu a câştigat etapa a doua şi s-a clasat al doilea în prima zi.

Sâmbătă, 7 morientare2ai, la Moeciu de Sus, s-a desfăşurat şi cea mai mare competiţie de alergare montană din ţara noastră, Ecomarathon 2016, la startul căreia s-au aliniat peste 1200 de participanţi.

În proba masculină de maraton Tamas Bogya – CS Unirea Alba Iulia a făcut, ca de obicei, o cursă foarte bună şi a terminat de asemenea pe locul al doilea cu timpul de 3 ore 32 minute şi 54 secunde. Primul a trecut linia de sosire Viorel Palici după 3 ore 31 minute şi 43 secunde, în timp ce pe locul trei a terminat Robert Hajnal cu timpul de 3 ore 33 minute şi 34 secunde. La proba de maraton au participat 461 de concurenţi.

“Seriozitatea şi munca asiduă din antrenamentele zilnice ale acestor băieţi şi-au arătat încă o dată roadele. Nu e deloc uşor să alergi sute de kilometri în fiecare lună, dar, în momentul în care urci pe podiumul de premiere, toate suferinţele din pregătire trec în plan secund rămânând doar satisfacţia performanţei realizate”, Marius Anghel, responsabil secție Orientare – CS Unirea Alba Iulia. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea