Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Echipa de fotbal feminin ACS Student Sport Alba Iulia – înscrisă în Liga a 3-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De la toamnă, echipa de fotbal feminin ACS Student Sport Alba Iulia va evolua, în premieră, în Liga a 3-a și, tot la nivel național, va avea o grupă de junioare Under 13.

Echipa antrenată de prof. Cătălin Costea va susține jocurile interne pe Stadionul “Cetate”, lotul fiind compus din 20 de jucătoare ce provin din trei județe, Cluj, Sibiu și Alba (mai multe localități, Sebeș, Stremț, Blandiana, Sântimbru, Galda de Jos sau Blaj). Activitatea la acest nivel a început în 2018, cu prezența la diverse turnee feminine (Reșița, Timișoara, Alba Iulia, București), dar și la Campionatul Județean al juniorilor C. În momentul de față, echipa mai participă la Interliga Națională, la 4 categorii de vârstă iar din septembrie se va înscrie la o competiție organizată de Asociația Județeană de Fotbal Alba, exclusiv pentru fotbal feminin și dedicată fetelor din anul 2006 și mai mici.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Turneu național la Alba Iulia

De asemenea, în perioada 24-25 august, la Alba Iulia, se va disputa un turneu național, cu reprezentantele a 10 județe, care se vor bate pentru “Trofeul Cetății”, acest eveniment având sprijinul Universității “1 Decembrie 1918” și a Primăriei muncipiului Alba Iulia, prin viceprimarul Voicu Paul – cel care susține echipa de fotbal feminin a orașului.

Anul acesta e unul greu pentru ACS Student Sport Alba Iulia deoarece suntem la început de drum și suntem angrenați în foarte multe competiții: Liga a 3-a, juniori Liga a III-a, Interliga Națională și Campionatul Național de futsal. Clubul de fotbal se bazează pe sprijinul financiar al părințior, iar prin dorința fetelor participăm la foarte multe întreceri, deoarece doar prin meciuri poți crește în valoare. În 1 august vom avea primul amical, cu echipa din Sibiu, în 11 august vom fi prezenți la turneul național de futsal, în 24 și 25 august vom fi organizatori la turneul național pe iarbă de la Alba Iulia, iar din 26 august vom avea un cantonament centralizat la Roica. Pe această cale vreau să le mulțumesc tuturor părintilor pentru sprijinul acordat, deoarece ne ajută foarte mult, dar vreau să-l amintesc și pe viceprimarul Voicu Paul, cel care a fost lângă noi de la începutul proiectului”, a declarat Cătălin Costea.

ACS Student Sport:

*lotul de senioare: Adam Nicoleta, Drăgan Geanina, Mârza Mădalina – portari; Măneasă Georgiana (antrenor secund), Iulia Nuțiu, Reghina Drăgoi, Bocăniciu Roxana, Iosa Ariana, Mihali Maria (transferată de la ACS Baia Mare, componentă a lotului național de fotbal feminin) – fundași; Banciu Denisa, Costantinescu Mariana (căpitanul echipei), Popa Loredana (componentă a lotului național), Drâmbărean Cristina, Stănescu Diana, Pârvu Alexandra – mijlocași; Modol Raluca, Olariu Andreea, Chirilă Denisa, Ciulea Antonia, Bianca Trif – atacanți;

*junioare: Ilinca Alesia, Vasiu Ana, Scrob Ana, Banciu Bianca, Oțel Andreea, Oltean Maia, Oltean Maria, Boc Alexia, Ionaș Alexia, Ariana Bugnariu, Toma Sonia, Cosma Oana, Tiron Antonia, Maria Lucia Aloma, Ursu Alexia, Iulia Belei, Pădurean Daria; antrenor principal – Cătălin Costea (care este și președinte), Georgiana Măneasă – antrenor secund, director sportiv – Nicolae Negru, delegat – Lucian Ionaș. Pentru partidele externe formația albaiuliană se bazează pe firma Logistic Expres S&M (prin Ioan Budin, finanțator la Voința Stremt), iar la buna organizare a jocurile de acasă contribuie și Pensiunea “Mama Luța”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea