Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| Drumul spre Valea Mănăstirii, în comuna Stremț, BLOCAT, după ce apele au „măturat” o bandă de circulație

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Drumul spre Valea Mănăstirii, în comuna Râmeț, BLOCAT, după ce apele au „măturat” o bandă de circulație

Drumul spre Valea Mănăstirii din comuna Râmeț este blocat, în urma apelor învolburate care au erodat una din benzile de circulație.

În cursul zilei mai mulți localnici au surprins imagini care prezintă situația apei care s-a acumulat în urma ploilor abundente.

UPDATE: La fața locului s-au prezentat reprezentanți ai SGA Alba și SVSU Stremț.

O porțiune din partea carosabila a DJ 750 C, km 41+ 400 metri, sensul de mers Valea Mănăstirii -Stremț, pe raza localității Geoagiul de Sus, comuna Stremț, s-a surpat pe o lungime de 5-6 metri. Circulația se desfăsoară alternativ pe un sens.

YouTube video

Reamintim că în comuna Râmeț a fost emisă o avertizare de cod roșu de vreme rea. Au fost semnalate averse torențiale ce vor acumula 35…45 l/mp – în zona avertizată, în ultimele două ore s-au acumulat 70…80 l/mp; frecvente descărcări electrice, izolat grindină și vijelie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea