Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Două autospeciale pentru stingerea focului au fost amplasate în zona Stadionului ”Unirea”. Care este motivul

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Două autospeciale pentru stingerea focului au fost amplasate în zona Stadionului ”Unirea”. Care este motivul

Două autospeciale de stingere a focului au fost amplasate în parcarea frontală a Stadionului ”Unirea” din Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Acestea ar fii fost amplasate strategic, se pare. Primarul Gabriel Pleșa a postat pe pagina sa personală de socializare faptul că, după o discuție cu inspectorul Șef al ISU Alba, Ovidiu Costea, cele două autospeciale au fost mutate pentru a reduce timpul de așteptare, în cazul unei urgențe, având în vedere traficul infernal din oraș, ”aprins” odată cu începerea lucrărilor pe loturile de mobilitate.

”Siguranța cetățenilor este primordială, și doresc să asigur albaiulienii că facem toate demersurile necesare pentru a îi proteja.

Lucrările pe loturile de mobilitate care sunt în plină desfășurare în Alba Iulia, pot îngreuna, în unele momente, deplasarea autospecialelor de intervenție la eventuale incendii produse pe raza municipiului. Astfel, la solicitarea domnului Inspector Șef al I.S.U. Alba Iulia, colonel Ovidiu Costea, am pus la dispoziția instituției un spațiu pentru amplasarea a două autospeciale de intervenție cu echipajele aferente, în zona stadionului ”Unirea” pentru a scădea timpul de răspuns în situații de urgență în cartierele Cetate, Micești și Pâclișa.

Vă asigur că astfel de colaborări între instituțiile din municipiu sunt și vor rămâne prioritare, deoarece reprezintă o normalitate!”, spune primarul Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea