FOTO: Două autospeciale donate de o organizație umanitară din Marea Britanie, pompierilor voluntari din Ighiu și Arieșeni

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit ISU Alba, în perioada 13-15.06.2018 o delegaţie formată din nouă persoane din Marea Britanie, s-a aflat în vizită la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Unirea,, al județului Alba. Aceştia fac parte din organizaţia ,, Operation Sabre,, organizaţie care desfăşoară activităţi umanitare.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Pe lângă acestea ,,Operation Sabre,, a adus peste 30 de autospeciale de pompieri şi echipamente de protecţie pentru dotarea serviciilor profesioniste şi voluntare pentru situaţii de urgenţă din judeţele Mureș, Arad, Bihor și Harghita.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Anul trecut organizația ,,Operation Sabre,, a adus în județul Alba, două autospeciale pentru stins incendii comunelor Cetatea de Baltă și Cenade.

În acest an, aceeași organizație a adus în județul nostru alte două autospeciale pentru stins incendii, comunelor Ighiu și Arieșeni.

La recepția autospecialelor au participat, domnul deputat Ioan Dîrzu, prefectul județului Alba domnul Dănuț-Emil Hălălai, vicepreședintele consiliului județean Alba domnul Marius Hațegan, inspectorul șef al ISU Alba domnul Cornel Oprișa și primul adjunct domnul Nicolae Negoiță, primarii comunelor Ighiu și Arieșeni domnii Traian Rusu și Vasile Jurj și reprezentanți ai instituților județene din județ.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419