Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Două autospeciale donate de o organizație umanitară din Marea Britanie, pompierilor voluntari din Ighiu și Arieșeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit ISU Alba, în perioada 13-15.06.2018 o delegaţie formată din nouă persoane din Marea Britanie, s-a aflat în vizită la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Unirea,, al județului Alba. Aceştia fac parte din organizaţia ,, Operation Sabre,, organizaţie care desfăşoară activităţi umanitare.

Pe lângă acestea ,,Operation Sabre,, a adus peste 30 de autospeciale de pompieri şi echipamente de protecţie pentru dotarea serviciilor profesioniste şi voluntare pentru situaţii de urgenţă din judeţele Mureș, Arad, Bihor și Harghita.

Anul trecut organizația ,,Operation Sabre,, a adus în județul Alba, două autospeciale pentru stins incendii comunelor Cetatea de Baltă și Cenade.

În acest an, aceeași organizație a adus în județul nostru alte două autospeciale pentru stins incendii, comunelor Ighiu și Arieșeni.

La recepția autospecialelor au participat, domnul deputat Ioan Dîrzu, prefectul județului Alba domnul Dănuț-Emil Hălălai, vicepreședintele consiliului județean Alba domnul Marius Hațegan, inspectorul șef al ISU Alba domnul Cornel Oprișa și primul adjunct domnul Nicolae Negoiță, primarii comunelor Ighiu și Arieșeni domnii Traian Rusu și Vasile Jurj și reprezentanți ai instituților județene din județ.

[nggallery id=5802]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj

Unirea Ziarul

Publicat

în

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj Mai mulți români au fost înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda „Fotografia”, după ce au comandat din Germania. O nouă escrocherie face victime printre români. Mai multe persoane au rămas fără zeci de mii de euro în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea