FOTO: ,,Dorel’’ a dat lovitura la Cugir. O parte din oraș lăsat în beznă de un excavatorist

Paul Voicu - Primar 2020

Astăzi, în jurul orei 12,00, un lucrător de pe un excavator, care executa lucrări la o rețea electrică subterană situată în spatele Ambulatoriului Cugir bezna (2)de la Spitalul Orășenesc Cugir, a smuls cu lama agregatului un cablu de înaltă tensiune aflat sub o placă de beton.

Accidentul a lăsat fără energie electrică sute de locuințe, mai multe societăți comerciale precum și câteva farmacii de pe străzile: Al. Sahia, Constructorului, Nicolae Bălcescu, Ion Creangă, Tineretului și de pe unele alei anexate unor străzi ale orașului.

ELIT

La ora când transmitem materialul de față (20.00), blocurile de locatari și o parte din Bulevardul Alexandru Sahia se aflau încă în beznă.

Cugir bezna (1)La fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție din Alba Iulia, care potrivit informațiilor primite de la unul dintre lucrători, pana de curent va fi remediată în aproximativ 2 ore.

Mihail David - 2020

Deși întreruperea alimentării cu energie a afectat și Spitalul orășenesc, cu puţin timp înainte, unitatea de sănătate a fost racordată de la o sursă de energie de pe altă rețea, iar activitatea se desfășoară în condiții normale.

(C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

pilu 4 decembrie 2015 at 22:37

Daca va uitati pe avizul dat la consumator de cei de la Electrica scrie: realimentarea se va face dupa refacerea retelei avariate. Nici un termen.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...