Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO | Doi șoferi din Alba Iulia care au murdărit șoselele cu noroi și combustibil, sancționați de Poliția Locală: Au fost identificați și puși la curățenie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO | Doi șoferi din Alba Iulia care au murdărit șoselele cu noroi și combustibil, sancționați de Poliția Locală: Au fost identificați și puși la curățenie

Doi șoferi care au murdărit suprafața carosabilă cu noroi și combustibil care s-a scurs din autoturism, au fost identificați de către polițiștii locali din Alba Iulia și puși să curețe mizeria creată.

„În data de 06.11.2023, polițiștii locali din Alba Iulia au acționat pe strada Calea Moților, urmare a unei sesizări venite de la cetățeni, unde a fost identificat un autovehicul din care se scurgea combustibil pe carosabil. Zona respectivă a fost asigurată, fiind anunțate, în același timp, organele abilitate pentru curățarea domeniului public de combustibilul scurs.

De asemenea, în data de 07.11.2023, tot în urma unei sesizări primite de la cetățeni, polițiștii locali s-au deplasat pe str Ionel Pop din municipiul Alba Iulia, unde s-a constatat faptul că a fost murdărit carosabilul cu noroi rezultat din necurățarea roților unui autovehicul care efectua anumite lucrări în zonă.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate persoanele responsabile, acestea fiind obligate să curețe strada.

Serviciul Poliția Locală Alba Iulia aduce la cunoștința cetățenilor faptul că, intrarea pe drumurile publice a autovehiculelor cu noroi pe roţi sau şenile precum şi pierderea prin scurgerea din vehicul, în timpul transportului, de materiale de construcţie, pământ sau alte materiale, se sancționează, conform H.C.L. nr. 255 din 2021, lit. G, pct. 13, cu amendă între 500-1000 de lei pentru persoane fizice și 1000-2500 lei pentru persoane juridice.

De asemenea, cetățenii care observă astfel de fapte sunt rugați să sesizeze dispeceratul Poliției locale, la numărul de telefon 0258/989″, a transmis viceprimarul Emil Popescu, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tradiţii şi obiceiuri de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii. Cum a ajuns această zi liberă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri și tradiții de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii • Semnificația zilei de 1 Mai și scurte repere istorice. În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea