Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| DN 74A, Abrud – Câmpeni, rămâne ÎNCĂ, un dezastru după inundații: „Ce facem fraților la iarnă, deszăpezim cu lopata?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Nu suport bătaia de joc, minciuna și impostura! La două luni de la inundații, DN 74A, între Abrud și Câmpeni, e un dezastru capital!

În mai multe zone, pe DN 74A, între Abrud și Câmpeni, se circula pe o singură bandă, în urma inundațiilor puternice, după ce apa a săpat sub carosabil, drumul s-a rupt ori s-a deteriorat, iar siguranța rutieră este foarte afectată. În anumite zone, pe acest tronson, pe o bandă de mers se află pământ basculat, semnalizat prin indicatoare rutiere. Pe alocuri, vizibilitatea este extrem de redusă și există pericol de accidente rutiere.

Mai mult, traficul greu a fost deviat, autobuzele și camioanele fiind nevoite să circule pe ruta ocolitoare Gura Cornei, Roșia Poeni, Musca. Ce o să facem, fraților, la iarnă, dacă nu vor putea intra utilajele? Deszăpezim cu lopata? Înțeleg că infrastructura rutieră nu se reface peste noapte, înțeleg și oamenii care mi-au semnalat această situație, dar cât mai trebuie să așteptăm?

Interpelarea pe acest subiect e scrisă! PNL, USR-PLUS, lăsați bătaia pe ciolan, lăsați războaiele interne și alte prostii! Reveniți cu picioarele pe pământ și ocupați-vă de problemele românilor. Domnule președinte Klaus Iohannis, care vă aflați în acest weekend în Alba, nu veniți și până în Apuseni?” , scrie pe mediul de socializare deputatul Radu-Marcel Tuhuț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea