Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| DEZASTRU în Alba Iulia: Peste 100 de indicatoare rutiere au fost vandalizate. Pagubele, de zeci de mii de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEZASTRU în Alba Iulia: Peste 100 de indicatoare rutiere au fost vandalizate. Pagubele, de zeci de mii de lei

Peste 100 de indicatoare rutiere au fost vandalizate în municipiul Alba Iulia de oameni rău-voitori, iar pagubele se ridică la 25.000 de lei.

Informațiile au fost prezentate de viceprimarul Emil Popescu, în mediul online.

„Peste 100 de indicatoare rutiere și alte bunuri de pe domeniul public din Alba Iulia au fost vandalizate. Primăria a făcut plângere penală!

Imaginile pe care le vedeți sunt doar o parte din cele pe care Primăria din Alba Iulia le-a transmis IPJ, alături de o plângere penală pentru distrugere.

Deocamdată, nu se cunoaște cine se face vinovat de aceste fapte. Ce știm sigur este că circa 120 de indicatoare rutiere au fost „inscripționate” și că pagubele se ridică la 25.000 de lei.

Sper ca polițiștii care au demarat o anchetă în acest caz să depisteze, cât mai curând, autorul sau autorii acestor fapte și să îi tragă la răspundere potrivit legii. Situații similare ne-au fost semnalate și de către cetățeni, în ultimele luni, inclusiv pe rețelele de socializare.
Dacă aveți orice fel de informație legată de cei care comit astfel de fapte reprobabile, vă rog să vă adresați Poliției Locale sau Poliției Municipiului Alba Iulia.

În calitate de viceprimar dar și de cetățean al orașului, sper ca vinovații să fie identificați în cel mai scurt timp și să plătească pentru faptele comise.”, a fost informația transmisă de viceprimarul orașului, Emil Popescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea