Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: De Ziua Internaţională a Copilului, Şcoala Gimnazială Singidava din Cugir şi-a premiat olimpicii

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

1 Iunie a reprezentat pentru elevii Şcolii Gimnaziale „Singidava” nu doar ziua în care ei sunt sărbătoriţi, ci şi ziua în care olimpicii şcolii au fost recompensaţi pentru rezultatele deosebite obţinute la Olimpiadele şi Concursurile judeţene şi naţionale.

Peste 30 de elevi au obţinut în acest an locuri fruntaşe la fazele judeţene şi naţionale. Echipajul format din elevele Negoiţescu Andreea şi Mateescu Gabriela din clasa a IV-a, coordonate de către prof. Monalisa Borza, au obţinut cel mai bun rezultat din judeţul Alba la Olimpiada Naţională de Educaţie Civică – locul al II-lea. Elevul Stoian Radu din clasa a VII-a, îndrumat de prof. Floare Vlasea a reuşit performanţa unui frumos 1 Iunie premiere olimpici la Scoala Singidava Cugir03loc III la Concursul Naţional „Made for Europe”, iar elevul Ţîr Andrei, tot din clasa a VII-a, a fost singurul elev de gimnaziu din judeţ care a participat la Olimpiada Naţională de Lingvistică. Pe lângă aceste rezultate deosebite, olimpicii naţionali au obţinut locuri importante şi la Olimpiadele judeţene de Limba şi literatura Română, Matematică şi Limba Franceză.

Ei au fost răsplătiţi cu premii în bani, diplome de merit,  enciclopedii, stilouri şi  dulciuri.

 Nici olimpicii judeţeni nu au fost uitaţi, aceştia fiind recompensaţi, la rândul lor, pentru rezultatele obţinute. S-au obţinut locuri importante la discipline cum ar fi: Limba şi literatura Română,  Limba Franceză, Matematică, Fizică, Chimie, Cultură Civică, Religie sau Educaţie Fizică şi Sport.

De asemenea, elevii şcolii au obţinut locuri importante la concursuri cum ar fi: Competiţia Naţională „O activitate de succes” în cadrul săptămânii „Să ştii mai multe, să fii mai bun” – locul II, Concursul transdisciplinar „Cultură şi Spiritualitate românească”, Concursul judeţean de Teatru, Concursul interjudeţean „Pitagora”, Concursul de reviste şcolare – locul I pentru revista Primăvara copiilor de la Singidava, Concursul judeţean de creaţie literară „Tinere condeie” – locurile I, II şi III, atât la ciclul primar cât şi la gimnazial şi Concursul „Prietenii Pompierilor” – locul II la echipajul de băieţi.

Partener în organizarea evenimentului au fost Asociaţia „Educator 2007”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști În timp ce se afla în interiorul unei bănci, un bărbat din Gârbova de 48 de ani, a găsit un card de pe care a scos 1.500 de lei. Este cercetat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea