Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| De-a râsul-plânsul! ,,Notele” pe care mai mulți elevi ai Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia le-au lăsat profesorilor lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

De-a râsul-plânsul! ,,Notele” pe care mai mulți elevi ai Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia le-au lăsat profesorilor lor

Elevii Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia nu duc nici de această dată lipsă de creativitate. Pe un website de ,,note și recenzii” pe care fiecare copil le poate acorda profesorilor săi, aceștia au lăsat în urmă pură comedie.

Astfel, un număr de note și de recenzii ,,copioase” au apărut în mediul online, mulți elevi ai celui mai prestigios liceu civil din județul Alba folosind acest website ca o ,,pânză” pentru operele lor.

În timp ce unii își revărsau furia în comentarii, alții profitau de oportunitatea anonimatului și au reușit să încropească niște recenzii ,,jos pălăria” pentru dascălii lor.

De asemenea, nici recenziile pozitive nu sunt de neglijat. Pentru profesorii care au fost dedicați materiei lor și care s-au implicat în formarea continua a elevilor, ,,notele” bune și comentariile pozitive nu au întârziat să apară.

Cum era de așteptat, unii profesori au fost ,,penalizați” pentru atitudinea lor negativă față de elevii, în timp ce alții au fost ,,recompensați” pentru efortul depus și pentru cât de agreați și simpatici au fost pentru învățăceii lor.

Astfel, elevii Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia au demonstrat că abilitățile lor de ,,notare” au fost atent ,,șlefuite” în toți anii în care au fost prezenți în acest liceu, având grijă atât să ,,pedepsească”, cât și să aprecieze atitudinea profesorilor față de materia pe care o predau și față de ei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea