Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Daniel Bozga, maistrul militar principal, final de carieră la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia și în Armata Română

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Final de carieră la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia:  și în Armata Română

Daniel Bozga, maistrul militar principal, a ajuns la final de carieră după 28 de ani în cadrul armatei, dintre care 13  la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”. 

Maistrul militar principal Daniel Bozga pășește într-o nouă etapă a vieții, după o carieră de 28 de ani în care a slujit armata, dintre care 13 ani i-a petrecut în Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” sprijinind cu dăruire și implicare buna funcționare a activităților didactice.

Din anul 2010 și până în prezent, maistrul militar principal Daniel Bozga și-a îndeplinit în mod exemplar atribuțiile de serviciu, din funcția de șef bază de antrenament și logistică didactică, fiind unul dintre oamenii de nădejde ai colectivului colegiului.

Într-un cadru festiv, în prezența personalului militar, civil, a cadrelor didactice și a familiei, s-a dat citire mesajului șefului Statului Major al Forțelor Aeriene, emis cu ocazia pensionării, iar comandantul colegiului, colonel Marcel Domșa, i-a înmânat o plachetă reprezentativă, o diplomă și o icoană a Maicii Domnului, copie după icoana Paramythia (Mângâietoarea) din Mănăstirea Vatoped, adresându-i mulțumiri pentru efortul susținut și munca depusă în activitatea sa.

”Îl felicităm pe camaradul nostru pentru modul responsabil în care și-a onorat activitatea și pentru profesionalismul de care a dat dovadă pe parcursul anilor petrecuți în slujba armatei și a colegiului militar albaiulian, îi dorim multă sănătate, numai bucurii și împliniri!”, au transmis reprezentanții instituției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Prăpăd la Sohodol după o vijelie puternică: Mai mulți copaci, puși la pământ de vântul puternic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prăpăd la Sohodol după o vijelie puternică: Mai mulți copaci, puși la pământ de vântul puternic O vijelie puternică a făcut prăpăd la Sohodol. După zilele caniculare, furtunile lovesc cu la fel de multă putere mai multe zone din județ. Citește și: VIDEO | Natura s-a dezlănțuit vineri la Șibot: Ploaie torențială și rafale de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea