Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Dacă îl vezi, sună la 112! Deținut evadat în Timișoara, căutat de polițiștii și jandarmii din două județe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mobilizare puternică pentru capturarea unui pușcăriaș evadat în Timișoara. Acesta a plecat de la un punct de lucru din oraș.

Vineri, la orele 13.00, detinutul Ion Murariu, de 41 de ani, condamnat definitiv la 4 ani si 6 luni de inchisoare pentru furt calificat. Avea parte de regim semideschis si a parasit un punct de lucru din Timisoara.

Pentru capturarea detinutului au fost organizate filtre pe strazi si sosele in posibilele directii in care ar fi putut sa o ia, a fost alarmat personalul si au fost trimise echipe de cautare formate din angajati ai Penitenciarului. Au fost alertati totodata politistii si jandarmii din Timis si Arad, precum si politistii de frontiera.

In momentul disparitiei, Murariu era imbracat cu un tricou albastru, o bluza neagra, pantaloni gri-verzui, purta o sapca neagra, purta un rucsac negru inscriptionat cu litera ‘M’ si este tuns ‘capac’.

Fuga de la locul de munca din afara penitenciarului e asimilata evadarii si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.

Sursa: opiniatimisoarei.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea