Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: Cupa Tineretului organizată la baza sportivă Ţălnar

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Winner’s Club Ţălnar Alba Iulia este gazda unei competiţii sportive organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba în cadrul „Săptămânii Naţionale a Tineretului”. Astăzi cu începere de la ora 15.00 au fost pregătite 4 echipe pentru fotbal, 3 echipe pentru tenis de masă, iar tenisul de câmp nu a avut nici un competitor. Conform organizatorilor până la ora 18.00 tinerii sunt aşteptaţi să se înscrie în competiţii.

La eveniment sunt aşteptaţi toţi tinerii cu vârste cuprinse între 14 – 35 de ani, băieţi şi fete care sunt dornici de mişcare într-o zi frumoasă de primăvară. „Cupa Tineretului” este destinată pentru băieţi şi fete indiferent de sportul preferat. La final cei mai buni vor fi premiaţi cu diplome, cupe sau medalii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea