Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Cupa Crăciunului la fotbal, ediţia a II-a câştigată de „Elis Pavaje”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi în sălile de sport ale Colegiilor „Alexandru Domşa” şi „Dorin Pavel” din Alba Iulia a avut loc cea de a 2-a ediţie a Cupei Crăciunului la fotbal, cu 8 participante, Poliţia Locală, Apulum, Adidas, Ampoi 2, Partoş, STH.Ro, Sews şi Elis Pavaje. Competiţia a fost organizată de Asociaţia Sportivă „Student Sport” Alba Iulia în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia.

Turneul de fotbal organizat cu 3 zile înainte de Crăciun a fost câştigat de echipa „Elis Pavaje”. Câştigătorii au trecut în finală de formaţia „Partoş”, iar pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat Poliţia Locală Alba Iulia. Dar iată rezultate:

Grupa 1

Elis Pavaje – Apulum 14 – 4

Adidas – Ampoi II 7 – 13

Elis Pavaje – Ampoi II 15 – 7

Apulum – Adidas 11 – 12 

Apulum – Ampoi II 0 – 2

Elis Pavaje – Adidas 9 – 3

Grupa 2

STH.Ro – Poliţia Locală 2 – 3

Sews – Partoş 3 – 4

STH.Ro – Partoş 2- 9

Poliţia Locală – Sews 2 – 1

Poliţia Locală – Partoş 4 – 6

STH.Ro – Sews 0 – 0

După rezultatele din cele două grupe, câştigătoarele grupelor s.au întâlnit în finală, iar formaţiile clasate pe locul secund au disputat finala mică.

Finala mică: Poliţia Locală – Ampoi II 9 – 5

Finala mare: Elis Pavaje – Partoş 4 – 3

Echipele clasate pe podium au primit diplome, cupe şi medalii din partea organizatorilor. Premiile speciale au fost câştigate de: Alexandru Lazăr (cel mai bun portar), Andrei Cernea (cel mai tehnic jucător) şi Cristian Panea (golgeterul competiţiei). Pentru buna desfăşurare a jocurilor au fost asigurate serviciile a trei arbitri: Marcel Iancu, Corado Leba şi Cătălin Costea (organizator). Sponsorul principal al competiţie a fost Obiectiv Sport, iar partener media ziarul Unirea.

[nggallery id=947]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea