FOTO| Cum se pregătește piața agroalimentară ,,Cetate” din Alba Iulia de noile reguli anti-COVID-19. Vânzătorii și cumpărătorii, ,,invitați” în frig

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Cumpărătorii care frecventează piața agroalimentară din cartierul ,,Cetate” din Alba Iulia vor fi întâmpinați luni cu o serie nouă de reguli, privind așezarea tarabelor de la care își vor face cumpărăturile pentru sărbători.

Înșiruite afară, într-un frig specific anotimpului în care ne aflăm, tarabele și vânzătorii se străduiesc să respecte noile norme impuse pentru a combate răspândirea puternică a viruslui Covid-19.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Premierul Ludovic Orban a avut, sâmbătă, discuții cu peste 100 de primari, din toate partidele, solicitându-le să caute soluții pentru amenajarea unor piețe volante și piețe în aer liber, având în vedere măsura supendării activităților din piețele din spații închise.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Mai mulți primari din țară au anunțat că în urma discuțiilor cu premierul, fie au găsit deja, fie vor căuta să asigure soluții pentru amenajarea unor piețe deschise, astfel încât comercianții și producătorii să nu fie nevoiți să-și suspende activitățile.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419