Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Cum se pregătește piața agroalimentară ,,Cetate” din Alba Iulia de noile reguli anti-COVID-19. Vânzătorii și cumpărătorii, ,,invitați” în frig

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cumpărătorii care frecventează piața agroalimentară din cartierul ,,Cetate” din Alba Iulia vor fi întâmpinați luni cu o serie nouă de reguli, privind așezarea tarabelor de la care își vor face cumpărăturile pentru sărbători.

Înșiruite afară, într-un frig specific anotimpului în care ne aflăm, tarabele și vânzătorii se străduiesc să respecte noile norme impuse pentru a combate răspândirea puternică a viruslui Covid-19.

Premierul Ludovic Orban a avut, sâmbătă, discuții cu peste 100 de primari, din toate partidele, solicitându-le să caute soluții pentru amenajarea unor piețe volante și piețe în aer liber, având în vedere măsura supendării activităților din piețele din spații închise.

Mai mulți primari din țară au anunțat că în urma discuțiilor cu premierul, fie au găsit deja, fie vor căuta să asigure soluții pentru amenajarea unor piețe deschise, astfel încât comercianții și producătorii să nu fie nevoiți să-și suspende activitățile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea