Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Cugirul a îmbrăcat haine de sărbătoare. Luminițele de Crăciun au fost aprinse în seara de Moș Nicolae

Ziarul Unirea

Publicat

în

Orașul Cugir a îmbrăcat haine de sărbătoare. Luminițele de Crăciun au fost aprinse în seara de Moș Nicolae, spre bucuria copiilor și celor prezenți.

La Cugir, luminițele de sarbători au fost aprinse marți, 6 decembrie 2022, de Moș Nicolae. Mii de beculeţe şi zeci de perdeluțe luminoase dau senzaţia cugirenilor si celor care tranziteaza orașul că au păşit într-un tărâm de basm.

Astfel, în seara de Moș Nicolae, oamenii s-au putut bucura de momentul pe care toți l-au așteptat la poalele Drăganei. Orașul a îmbrăcat straie de sărbătoare, odată cu aprinderea iluminatului festiv.

Luminițele vor rămâne aprinse la Cugir până în ianuarie, iar oamenii se pot bucura de căsuțele cu bunătați, meșteșuguri și artizanat, de unde pot cumpăra decorațiuni și ornamente de Crăciun, se pot încălzi cu un ceai cald, vin fiert sau plăcinte și produse tradiționale.

Atracţia principală pentru cei mici și nu doar pentru ei, va fi bradul montat în fața Bisericii „AdormireaMaicii Domnului”, care prezintă dimensiuni considerabile și care va fi împodobit cu mii de beculete și sute de globulețe, iar de la bază, nu va lipsi atractiva sanie trasă de reni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP Mai multe lucrări de reparații și întreținere urmează să fie făcute în cetatea Alba Carolina. Primăria Alba Iulia dorește să repare mai multe obiective printr-un contract-cadru de 4 ani. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea