Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO| Cugirul a îmbrăcat haine de sărbătoare. Luminițele de Crăciun au fost aprinse în seara de Moș Nicolae

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Orașul Cugir a îmbrăcat haine de sărbătoare. Luminițele de Crăciun au fost aprinse în seara de Moș Nicolae, spre bucuria copiilor și celor prezenți.

La Cugir, luminițele de sarbători au fost aprinse marți, 6 decembrie 2022, de Moș Nicolae. Mii de beculeţe şi zeci de perdeluțe luminoase dau senzaţia cugirenilor si celor care tranziteaza orașul că au păşit într-un tărâm de basm.

Astfel, în seara de Moș Nicolae, oamenii s-au putut bucura de momentul pe care toți l-au așteptat la poalele Drăganei. Orașul a îmbrăcat straie de sărbătoare, odată cu aprinderea iluminatului festiv.

Luminițele vor rămâne aprinse la Cugir până în ianuarie, iar oamenii se pot bucura de căsuțele cu bunătați, meșteșuguri și artizanat, de unde pot cumpăra decorațiuni și ornamente de Crăciun, se pot încălzi cu un ceai cald, vin fiert sau plăcinte și produse tradiționale.

Atracţia principală pentru cei mici și nu doar pentru ei, va fi bradul montat în fața Bisericii „AdormireaMaicii Domnului”, care prezintă dimensiuni considerabile și care va fi împodobit cu mii de beculete și sute de globulețe, iar de la bază, nu va lipsi atractiva sanie trasă de reni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea