Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia-Valosun Brno 100-67 *Final Four-ul CEWL aproape de Alba Iulia

Tudor Stan

Publicat

în

CSU Alba Iulia-Valosun Brno11În ultimul meci din grupa CEWL, CSU Alba Iulia a trecut de cehoaicele de la Valosun Brno, scor 100-67 pe sferturi 26-14, 22-17, 35-22, 25-14. Trupa lui Miroslav Popov va termina cel mai probabil pe locul secund în întrecerea europeană, având în vedere că rivala sa de moarte mai are de jucat două partide, diferenţa dintre cele două echipe fiind de trei puncte la ora actuală.

Nu se poate spune că CSU Alba Iulia şi-a luat „La revedere” de la fani în competiţia europeană, având în vedere că Final Four-ul competiţiei CEWL are şanse foarte mari să fie găzduit în Cetatea Marii Uniri. Partida de astăzi a reprezentat un antrenament cu public pentru Cadjo şi compania, baschetbalistele lui Miroslav Popov revenindu-şi după eşecul din campionat suferit la Arad în urmă cu puţin timp. Cu toate că au întâlnit un adversar facil baschetbalistele din Alba Iulia nu au forţat şi au câştigat primul sfert cu scorul de 26-14. Miroslav Popov a dorit totuşi ca fetele sale să fie mai concentrate motiv pentru care a cerut de mai multe ori time-out. La pauză tabela din Sala Universităţii arăta scorul de 48-31 pentru echipa din Alba Iulia. Imediat după ieşirea de la cabine baschetbalistele lui Popov şi Lăncrănjan au iuţit ritmul, şi cu Sasa Cadjo în zi mare (marcând 3 coşuri de câte 3 puncte în sfertul al treilea) alături de colegele sale, CSU Alba Iulia s-a distanţat lejer, scorul fiind înainte de ultima parte 73-53. În ultimul sfert baschetbalistele din judeţul Alba au fost responsabile de spectacol, încercând de mai multe ori să le răsplătească aplauzele fanilor prezenţi în număr de aproximativ 300 de persoane la meciuldisputat contra echipei din Cehia, Valosun Brno. Scorul final al partidei a fost de 100-67.

Breanna Salley, extremă CSU Alba Iulia:După înfrângerea de la Arad am fost foarte dezamăgite şi am vrut să jucăm acest meci bine, ca o echipă, să demonstrăm că atunci a fost o întâmplare. Cred că astăzi atacul ne-a mers foarte bine, am arătat determinare, a existat o chimie foarte bună între noi şi am câştigat fără mari probleme. Personal cred că astăzi am evoluat fără presiune şi când fac acest lucru jocul îmi merge şi mă simt mult mai bine în teren. Cred că putem să facem rezultate bune în continuare şi să ajungem la forma maximă în playoff, atunci când este cel mai important

Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia:Am început foarte serios şi cu concentrare meciul, pentru că ştiam că dacă dăm echipei adverse şansa să arunce, vom avea probleme. Am avut un joc foarte bun de atac, ne-au intrat aruncările de la distanţă, prin Sasa Cadjo şi Breanna Salley şi cred că dacă am reuşi mereu acest lucru adversarii nu ar reuşi să apere bine două aruncătoare performante. Cred că avem încă probleme în gândire şi atitudine, având în vedere că la Arad am jucat cu presiune, cu frică şi am pierdut, iar astăzi am făcut un joc excelent”

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Breanna Salley – 25 de puncte, Sasa Cadjo – 18, Tiffany Brown – 15, Chastity Reed – 9, Alexandra Uiuiu – 9, Ildiko Nagy – 4, Marina Mandic – 13, Khadijah Whittington – 5, AnneMarie Părău – 2.

[nggallery id=1129]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii de la LPS Alba Iulia, la Campionatele Naționale pentru copii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, la Campionatele Naționale pentru copii 10 și 11 ai În ultimele două săptămâni înotătorii de la LPS Alba, la categoriile copii 10 si 11 ani, calificati la etapele finale ale Campionatelor Naționale, au luat startul în competițiile dedicate categoriei lor de vârstă. În bazinul din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea