Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Unirea Alba Iulia 0-4 (0-1), la juniori A1 | Revanșă și finala cu Industria pe „Cetate”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia a spulberat CS Universitatea Alba Iulia ]n derby-ul penultimei runde a juniorilor A1. O victorie cu 4-0 (1-0), într-un joc considerat în deplasare, la Oarda de Jos, a „alb-negrilor” ce și-au luat revanșa după usturătorul 2-6 înregistrat împotriva studenților în urmă cu 6 săptămâni.

De remarcat reușita lui Călin Dănilă (fotbalist în vârstă de 15 ani și 5 luni), singurul jucător născut în 2006 prezent în cele două distribuții de start, acesta (foto, dreapta) fiind fiul lui Bela Dănilă, atacantul Performanței Ighiu

Formația lui Robert Sicoe are astfel șansa să se bată pentru adjudecarea titlului județean la această categorie, marți, 24 mai, pe „Cetate”, cu Industria Galda de Jos, liderul ce are două puncte mai mult.

A fost o diferență uriașă între cele două dispute. Dacă în aprilie uniriștii au capotat din pricina gafelor portaruliui N. Itu, de data aceasta a fost o cu totul altă prestație. Unirea Alba Iulia a dominat copios, de o manieră categorică, adversarul neavând vreo ocazie clară,

M. Dăscălescu jr a deschis scorul rapid, în minutul 2, după un șut din întoarcere, pentru ca până la pauză Sebaș (27) să lovească transversala.

*CSU, dublă lovitură primită în minutul 67

Jocul a continuat pe aceleași coordonate și la reluare, cu o uriașă situație ratată de Banienschi (57), iar CSU s-a prăbușit defintiv în minutul 67, când a încasat o dublă lovitură. Căpitanul C. Năcreală a primit roșu direct pentru fault în postura de ultim apărător la M. Dăscălescu jr. La lovitura liberă executată de C. Dănilă s-a făcut 2-0, după gafa lui Negrușa. O altă eroare a goalkeeperului CSU a fost speculată de Jurj (76, reluare din apropiere, la o respingere greșită la șutul lui Sebaș), pentru ca Harangozo (85) să stabilească rezultatul finat: 0-4, just și firesc după derularea ostilităților. Junii uniriști s-au bucurat și de o mini-galerie formată de o parte dintre echipierii divizionarei terțe și, un ultim cuvânt, despre calitatea extrem de modestă a suprafeței de joc.

Formații: Căt. Negrușa – Măhăra, An. Moldovan, P. Crișan, S. Muntean – D. Olălău, Gilyen, Cos. Năcreală, Mihăilă, Marinică, Fățan; rezerve C. Itu, Molnar, I. Lupșan. Antrenor Alexandru Kalanyos.

Unirea: N. Itu – Jurj, Oneț, Pascu, C. Dănilă – An. Moldovan, Harangozo, Sebaș, Banienschi – Căldăraru, M. Dăscălescu jr; rezerve Capătă, M. Cristea. Antrenor Robert Sicoe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea