Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Sepsi Sf. Gheorghe 55-63 *Eșec și adio finala mare!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia - Sepsi Sf Gheorghe90CSU Alba Iulia a pierdut și al doilea joc cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 55-63 (12-19, 17-14, 16-8, 10-22) și a fost eliminată din semifinale. Trupa lui Popov va juca în finala mică cu ICIM Arad, învinsă azi de CSM Târgoviște. În finala mare Sepsi va întâlni deținătoarea titlului, trupa din Dâmbovița

De 1 aprilie, CSU Alba Iulia a trăit un nou coșmar marca „Sepsi” și a fost păcălită în propria sală, speranțele de relansare a semifinalei dovedindu-se iluzii.

O sală plină a așteptat meciul devenit decisiv pentru trupa lui Popov. Aflată cu cuțitul la os, echipa locală s-a agățat cu disperare de acest joc, dar a capotat în ultimul sfert.

*Avantaj Sepsi la pauza mare

Vizitatoarele au profitat de startul șovăielnic al studentelor și s-au distanțat, pe fondul numeroaselor ratări ale gazdelor. După primele 10 minute, Sepsi conducea cu 7 puncte (19-12). CSU a replicat, a reintrat în joc și până la pauza mare a redus diferența, la mijlocul confruntării fiind numai două posesii diferență: 33-29 pentru Sepsi.

*Al treilea sfert, unul incendiar

Incredibilă revenire a echipei lui Popov la reluare. Studentele au dat totul și au răsturnat tabela în al treilea parțial. Atmosfera a devenit un infern, iar amfitrioanele au apăsat pedala, reușind să echilibreze partida. Popov și-a impulsionat elevele, care au întors meciul, adjudecându-și sfertul: 16-8! În acel moment CSU conducea cu 45-41! Dar apoi au căzut iremediabil și n-au mai făcut față ritmului, căzând și din punct de vedere fizic și plătind tribut băncii „scurte”

*Al 4-lea eșec la rând cu Sepsi!

Peste 40 de suporteri din Covasna au făcut legea în Alba Iulia, publicul local trezindu-se abia în sfertul al treilea, când CSU Alba Iulia a preluat conducerea, scor 40-39! Din păcate, Sepsi a devenit un coșmar pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri, învinsă a 4-a oară consecutiv de Sepsi.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Jessica Kuster –14 puncte, Wumi Agunbiade – 10, L’Oreal Price – 8, Elisabeth Pavel – 8,   Milica Deura – 6, Valencia McFarland – 6, Larisa Toma – 3.

[nggallery id=237]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea