Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – CSBT Alexandria 68-87 | Din eșec în eșec… spre poziția a 8-a!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia a pierdut și al doilea meci cu CSBT Alexandria, scor 68-87 (15-17, 12-18, 9-33, 32-19), în Sala Universității „1 Decembrie 1918” și după această serie interminabilă de eșecuri va juca pentru locurile 7-8 cu echipa ce va pierde dubla dintre ICIM Arad și SCM Timișoara (gruparea de pe Bega a învins în primul joc în deplasare).

Și ce diferență între disputa din decembrie, când CSU obținuse un succes de moral, 79-63, și acest meci, disputat parcă din obligație, la finele căruia echipa lui Mădălin Piperea câștigă în Cetatea Marii Uniri după trei ani.

Echipa lui Manuel Rodriguez s-a prezentat modest în fața unei asistențe reduse, circa 30 de spectatori, programarea jocului la o oră nepotrivită împuținând și mai mult asistența. Cu o singură stranieră în efectiv (Arsenic), plecările lui January și Fleming înaintea acestei duble demonstrând că nu mai există niciun obiectiv, și numai opt jucătoare, dintre care trei junioare, CSU Alba Iulia s-a împăcat parcă cu soarta unui sezon ratat, rezistând numai în primele 10 minute.

Iar dacă până la pauza mare prestația a fost una cât de cât decentă (27-35), al treilea parțial a fost unul rușinos pentru „alb-albastre”, pierdut la un scor ce nu necesită prea multe comentarii: 9-33 (primindu-se în 10 minute aproape câte puncte au fost încasate în precedentele două sferturi). Având calificarea în buzunar, la adăpostul unui avantaj consistent 68-36, oaspetele s-au relaxat, iar CSU a redus ecartul și a cosmetizat înfrângerea, după ce a câștigat ultimul sfert.

Statistica negativă a anului 2018 continuă: CSU Alba Iulia a coborât de pe locul 4 până pe penultima poziție și un parcurs dezolant: doar două victorii din 16 întâlniri oficiale!

Au marcat: Kristina Arsenic – 23 de puncte, Marta Fodor – 19, Cristiana Cutaș – 12, Diana Ignat – 6, Alina Crăciun – 4, Andreea Fleșer – două, Alexandra Bobar – două; Georgiana Plăvițu și Tania Agache. Antrenor Manuel Rodriguez.

[nggallery id=5427]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea