FOTO: CSU Alba Iulia – CSBT Alexandria 68-87 | Din eșec în eșec… spre poziția a 8-a!

Paul Voicu - Primar 2020

CSU Alba Iulia a pierdut și al doilea meci cu CSBT Alexandria, scor 68-87 (15-17, 12-18, 9-33, 32-19), în Sala Universității „1 Decembrie 1918” și după această serie interminabilă de eșecuri va juca pentru locurile 7-8 cu echipa ce va pierde dubla dintre ICIM Arad și SCM Timișoara (gruparea de pe Bega a învins în primul joc în deplasare).

Și ce diferență între disputa din decembrie, când CSU obținuse un succes de moral, 79-63, și acest meci, disputat parcă din obligație, la finele căruia echipa lui Mădălin Piperea câștigă în Cetatea Marii Uniri după trei ani.

ELIT

Echipa lui Manuel Rodriguez s-a prezentat modest în fața unei asistențe reduse, circa 30 de spectatori, programarea jocului la o oră nepotrivită împuținând și mai mult asistența. Cu o singură stranieră în efectiv (Arsenic), plecările lui January și Fleming înaintea acestei duble demonstrând că nu mai există niciun obiectiv, și numai opt jucătoare, dintre care trei junioare, CSU Alba Iulia s-a împăcat parcă cu soarta unui sezon ratat, rezistând numai în primele 10 minute.

Iar dacă până la pauza mare prestația a fost una cât de cât decentă (27-35), al treilea parțial a fost unul rușinos pentru „alb-albastre”, pierdut la un scor ce nu necesită prea multe comentarii: 9-33 (primindu-se în 10 minute aproape câte puncte au fost încasate în precedentele două sferturi). Având calificarea în buzunar, la adăpostul unui avantaj consistent 68-36, oaspetele s-au relaxat, iar CSU a redus ecartul și a cosmetizat înfrângerea, după ce a câștigat ultimul sfert.

Mihail David - 2020

Statistica negativă a anului 2018 continuă: CSU Alba Iulia a coborât de pe locul 4 până pe penultima poziție și un parcurs dezolant: doar două victorii din 16 întâlniri oficiale!

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Au marcat: Kristina Arsenic – 23 de puncte, Marta Fodor – 19, Cristiana Cutaș – 12, Diana Ignat – 6, Alina Crăciun – 4, Andreea Fleșer – două, Alexandra Bobar – două; Georgiana Plăvițu și Tania Agache. Antrenor Manuel Rodriguez.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...