FOTO: CSO Cugir – o victorie și trei înfrângeri, la etapa de zonă a Interligii de Iarnă – Trofeul “Gheorghe Ola”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

CSO Cugir a devenit în premieră campioană județeană la nivelul jucătorilor născuți în anul 2009 și mai tineri și a reprezentat Alba la etapa de zonă de la Simeria, în Seria a 7-a a Interligii de Iarnă – Trofeul “Gheorghe Ola”, alături de campioanele județelor Hunedoara, Caraș-Severin, Timiș și Arad.

Formația de sub Drăgana, pregătită de antrenorul Traian Avram (41 de ani) a înregistrat o victorie și trei înfrângeri în competiția juvenilă a cărei mare favorită a fost Atletico Arad (29-3 golaveraj după trei întâlniri, aseară ultimul meci cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii), rezultatele fiind următoarele: *1-11 cu Atletico Arad (gol înscris de Bogdan Avram, fiul antrenorului); *4-1 cu CFR Simeria (au marcat B. Avram – două goluri, Dima și Florea – câte unul); *2-4 cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii (realizatori P. Pahone și B. Avram); *2-7 cu CSȘ Caransebeș (realizatori P. Pahone și B. Avram).

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Lotul CSO Cugir a fost format din următorii: Teodor Mîrza, Doriano Stoica – Dan Dima, Andrei Breaz, David Adam, Mark Hăprian, Adrian Ștefan, Andrei Roșiu, Florin Jibotean, Andrei Iosif, Bogdan Avram, Philiph Pahone și Diego Florea.

Neînvinsă în competiția județeană, unde a dat golgheterul (Andrei Iosif) și a avut cel mai buna atac și cea mai puternică defensivă, CSO Cugir propune nume pentru viitor, puști talentați pe care sperăm să-I remarcăm și peste ani, speranțe fotbalistice precum Andrei Iosif, Bogdan Avram și Philiph Pahone (ai căror părinți au sau au avut legătura cu lumea fotbalului cugirean), alături de Teodor Mîrza sau Andrei Ștefan. “A fost prima noastră participare la acest nivel, cel interjudețean și asta s-a văzut. Per ansamblu a ieșit bine pentru CSO Cugir, în condițiile în care s-a văzut diferența între prima echipă și cea de-a doua echipă, regulamentele obligându-te să schimbi liniile după 15 minute. Cu Atletico Arad a fost imposibil pentru noi, apoi am câștigat împotriva gazdelor, iar jocurile de miercuri au fost mai echilibrate decât o arată diferența de scor”, a spus antrenorul Traian Avram, alături de această generație de trei ani, CSO Cugir disputând în 2017 finala județeană a celeilalte întreceri juvenile (Trofeul “Gheorghe Ene”), la Săsciori, meci pierdut, la loviturile de departajare, cu Juniorul Aiud

Dan HENEGAR