Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSO Cugir – o victorie și trei înfrângeri, la etapa de zonă a Interligii de Iarnă – Trofeul “Gheorghe Ola”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSO Cugir a devenit în premieră campioană județeană la nivelul jucătorilor născuți în anul 2009 și mai tineri și a reprezentat Alba la etapa de zonă de la Simeria, în Seria a 7-a a Interligii de Iarnă – Trofeul “Gheorghe Ola”, alături de campioanele județelor Hunedoara, Caraș-Severin, Timiș și Arad.

Formația de sub Drăgana, pregătită de antrenorul Traian Avram (41 de ani) a înregistrat o victorie și trei înfrângeri în competiția juvenilă a cărei mare favorită a fost Atletico Arad (29-3 golaveraj după trei întâlniri, aseară ultimul meci cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii), rezultatele fiind următoarele: *1-11 cu Atletico Arad (gol înscris de Bogdan Avram, fiul antrenorului); *4-1 cu CFR Simeria (au marcat B. Avram – două goluri, Dima și Florea – câte unul); *2-4 cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii (realizatori P. Pahone și B. Avram); *2-7 cu CSȘ Caransebeș (realizatori P. Pahone și B. Avram).

Lotul CSO Cugir a fost format din următorii: Teodor Mîrza, Doriano Stoica – Dan Dima, Andrei Breaz, David Adam, Mark Hăprian, Adrian Ștefan, Andrei Roșiu, Florin Jibotean, Andrei Iosif, Bogdan Avram, Philiph Pahone și Diego Florea.

Neînvinsă în competiția județeană, unde a dat golgheterul (Andrei Iosif) și a avut cel mai buna atac și cea mai puternică defensivă, CSO Cugir propune nume pentru viitor, puști talentați pe care sperăm să-I remarcăm și peste ani, speranțe fotbalistice precum Andrei Iosif, Bogdan Avram și Philiph Pahone (ai căror părinți au sau au avut legătura cu lumea fotbalului cugirean), alături de Teodor Mîrza sau Andrei Ștefan. “A fost prima noastră participare la acest nivel, cel interjudețean și asta s-a văzut. Per ansamblu a ieșit bine pentru CSO Cugir, în condițiile în care s-a văzut diferența între prima echipă și cea de-a doua echipă, regulamentele obligându-te să schimbi liniile după 15 minute. Cu Atletico Arad a fost imposibil pentru noi, apoi am câștigat împotriva gazdelor, iar jocurile de miercuri au fost mai echilibrate decât o arată diferența de scor”, a spus antrenorul Traian Avram, alături de această generație de trei ani, CSO Cugir disputând în 2017 finala județeană a celeilalte întreceri juvenile (Trofeul “Gheorghe Ene”), la Săsciori, meci pierdut, la loviturile de departajare, cu Juniorul Aiud


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea