Rămâi conectat

Sport

FOTO: CS Oşorhei – Industria Galda de Jos 1-2 (0-1) | Dublă pentru juniorul Vonya şi echipa condusă de Paul Ciucă obţine o victorie externă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos câştigă cu 2-1 (1-0) la Oşorhei, graţie golurilor marcate de juniorul Vonya, în minutul 29, cu un şut violent de la 25 de metri, aproape de vinclu, tânărul fotbalist fiind la primul gol în eşalonul terţ!

Industria este de la o extremă la cealaltă, runda precedentă pierzând acasă cu CS Iernut, iar acum și-a recuperat punctele în deplasarea din Bihor.

Găldenii au obţinut prima victorie externă din primăvară, reuşită datorată unei evoluţii extraordinare a junelui Cristian Vonya!

În minutul 60, fotbalistul ce va împlini 18 ani în 10 mai a mai avut o execuţie de excepţie a unei lovituri libere de la 25 de metri, şut perfect peste zid! Gazdele au redus ecartul prin Todea, în minutul 76

*Paul Ciucă: „Doar de Vonya depinde dacă va ajunge fotbalist”

O victorie mult aşteptată de noi, prima din acest retur în deplasare. Încă mai sperăm că prindem podiumul. Vonya este pe un drum bun şi doar de el depinde să ajungă un fotbalist de calitate„, a declarat Paul Ciucă.

 

Industria: Căt. Ştef – Cioplântă (78, Olar), Haiduc, Al. Man, Boancă – Frenţiu (60, S. Mureșan), P. Medrea, Vonya (90, Cr. Kilin), Cr. Bodea – D. Lupşan (71, Baghiu), Cernea; rezerve Iancău, F. Morar, Cioară.



Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea