FOTO: CS Ocna Mureș – Unirea Alba Iulia 1-3 (1-1), în derby „de Alba” | Bicheși: „Victoria nu s-a pus în discuție”, Manea: „Ne-a învins experiența și valoarea individuală”

Paul Voicu - Primar 2020

Derby „de Alba” de pe „Stadionul Dragostei”, prilej de reabilitare pentru CS Ocna Mureș și Unirea Alba Iulia, a avut final fericit pentru „alb-negri”, care s-a impus cu 3-1 (1-1), depășind criza. Dacă formația din Cetatea Marii Uniri respiră oarecum mai liniștită după acest succes așteptat de 8 întâlniri, în schimb „lanterna roșie” rămâne cu o zestre extrem de precară, un singur punct în 10 etape petrecute din eșalonul terț.

*Mihai Manea: „Încă nu avem potențial fizic”

„Din păcate fotbalul se joacă pe puncte, creștem în joc, dar încă nu avem potențial fizic, ne lipsesc personalitatea și tupeul. Este o nouă înfrângere, ne-a învins o echipă cu mai multă experiență și jucători care individual vorbind sunt mult peste ce avem noi la ora aceasta„, a declarat antrenorul gazdelor, Mihai Manea, suspendat și pentru acest joc.

ELIT

*Adrian Bicheși: „Meritam victoria”

Meritam victoria care nu s-a pus în discuție niciun moment. Aveam nevoie de puncte, știam că CS Ocna Mureș ne va opune o rezistență serioasă și adversarul a reușit o prestație meritorie. Începem să ne regăsim, avem forță în atac, însă mai avem unele reglaje tactice de făcut în defensivă, pentru că am primit gol la prima greșeală făcută. Meciul cu liderul, Șoimii Lipova, ne va spune exact unde suntem, iar dacă vom câștiga, putem să ne gândim iar la plutonul fruntaș„, a apreciat Adrian Bicheși, învingător a doua oară în 2018 în fața unei echipe pregătite de Mihai Manea, după acel 2-0 de la Ighiu, din ultima etapă a stagiunii trecute.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

2 Comentarii

ciclop 28 octombrie 2018 at 14:10

in sfarsit au spart gheata, dar mai usurel cu laudele ca li se urca la cap !!!

ciclop 31 octombrie 2018 at 10:46

atentie , mai domol cu laudele sa nu-i deocheati!!!! sa-ii vedem cu echipele din fruntea clasamentului nu cu …coada cozii !!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...