Rămâi conectat

Sport

FOTO: CS Ocna Mureș – Gloria Bistrița 2-3 (1-1), în ultimul test | Sâmbăta viitoare, derby „de Alba” în Liga 3, cu CSM Unirea Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Pentru elevii antrenorului Dan Roman ultima repetiție amicală a fost cu Gloria Bistrița, liderul Seriei 10, condus de ex-uniristul Adrian Falub, un meci pierdut cu scorul de 2-3 (1-0), după ce gazdele au condus în două rânduri.

Socaci (39) a deschis scorul cu un șut superb sub transversală, însă vizitatorii au punctat rapid, restabilind egalitatea până la pauză (43, Gondiu). La fel s-au derulat evenimentele și la reluare, cu ocnamureșenii iarăși în avantaj prin reușita lui D. Ghiță (65), reluare din careu, și Gloria punctând imediat în minutele 72 (Yameogo) și 81 (Curtuiuș).

„Lanterna roșie” din Seria 9 are la dispoziție un efectiv restrâns, de doar 20 de jucători, exceptându-l pe antrenorul Dan Roman, ce poate intra în teren la nevoie. Asta întrucât Cioargă (autorul golului din Cupa României, în remiza de poveste de la Zlatna cu Universitatea Craiova) a plecat la Victoria Viișoara (Liga 4 Cluj), iar Al. Kiraly este accidentat și nu va reintra decât la toamnă.

În amicalele iernii, ocnamureșenii au înregistrat o victorie (2-1 cu Sănătatea Cluj), o remiză (1-1 cu Retezatul Hațeg) și 4 înfrângeri (0-8 cu „U” Cluj, 2-4 cu Arieșul Mihai Viteazu, 3-4 cu CFR Cluj 2, 2-3 cu Gloria Bistrița)

Sâmbătă, 11 martie, de la ora 15.00, „lanterna roșie” din Seria 9, are dispută cu CSM Unirea Alba Iulia, în etapa a 16-a din eșalonul terț.

CS Ocna Mureș: M. Țăranu – Haiduc, Cimpoieșu, Potra – R. Burcea, Al. Giurgiu, Socaci, B. Burcea, Căt. Creț – Ceaca. D. Ghiță: au mai intrat Fl. Stângă, D. Mic, Al. Țăranu, Bucșa, R. Pop, Toth, G. Goronea, Guț, Ad. Coman. Antrenor Dan Roman.

Foto: CS Ocna Mureș, Gloria Bistrița


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea