Rămâi conectat

Actualitate

(FOTO) Cosmin Jurcoveţ:La Cugir, Campania de prevenire „În siguranţă alături de jandarmi” şi-a atins scopul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cea de-a doua zi a campaniei preventive iniţiată de Jandarmeria Alba „În siguranţă alături de Jandarmi” organizată în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Primăria Oraşului Cugir şi Asociaţia Internaţională a Politistilor- Regiunea 2 Alba s-a încheiat joi, 9 mai, la Colegiul Tehnic ID „Lăzărescu” din Cugir.

O acţiune, care potrivit maiorului Cosmin Jurcoveţ şi-a atins scopul având în vedere receptivitatea dovedită, nu doar de cei peste 200 de elevi participanţi de la ambele instituţii şcolare ci şi a cadrelor didactice şi directorilor din cadrul colegiilor „David Prodan” şi „I.D Lăzărescu”.

Oamenii legii prezenţi la Cugir, maior Cosmin Juurcoveţ-purtător de cuvânt la Jandarmeria Alba, locotenent-colonel Gheorghe Chiorean, plutonierii Petru Moga şi Traian Sâmedru au făcut tot ce a fost posibil pentru că elevii minori să cunoască faptele antisociale, efectele lor şi măsurile educative ce se iau în cazul săvârşirii acestora.

Importanţa acestor activităţi organizate de reprezentanţii jandarmeriei constă şi în faptul că, pe lângă scopul de prevenire a actelor sociale şi a violenţelor în mediul şcolar se axează şi pe prezentarea rolului şi importanţei Jandarmeriei Române în cadrul forţelor de ordine publică. Aşa se face că, pe timpul acţiunilor organizate în cadrul campaniei, elevii au avut prilejul să cunoască această instituţie, componentă a Ministerului de Interne ce are ca misiune restabilirea ordinii şi liniştii publice.

Prezentăm mai jos, imagini de la evenimentul desfăşurat joi la Colegiul Tehnic „I:D. Lăzărescu” Cugir.
(C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, îşi are rădăcinile în tradiţiile dace şi în credinţa într-un fel de zeu al iubirii, a cărui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic şi începutul primăverii. Dragobete, fiul Dochiei, era zeul dragostei şi al bunei dispoziţii. I se mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea