Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Conferință de presă cu număr RECORD de membri, la sediul PMP Alba. Nu au venit cu mâna goală

Dragoş Suciu

Publicat

în

conferinta PMP12Jurnaliștii sunt obișnuiți să întâlnească la conferințele de presă, organizate la sediile partidelor un număr de 2-3 membri. De regulă, la PSD Alba îl întâlnim pe Ioan Dîrzu, la PDL pe Alexandru Pereș, la PNL pe Florin Roman sau Teodor Atanasiu, iar la PMP îl avem gazdă pe Clement Negruț.

Un caz aparte a fost conferința de presă din această dimineață, jurnaliștii fiind întâmpinați de un număr record de membri PMP, 10 la număr cu sau fără funcții, care au venit la partid după terminarea ceremoniei dedicată Zilei Drapelului Național.

Aceștia nu au venit cu mâna goală, ci au avut mai multe copii ale ”bilețelului roz”, scos pe hârtii în format A 3, care a fost trimis de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, președintelui Traian Băsescu prin care ”a cerut să intervină la Parchet pentru prietenul său de la Petromidia, Dinu Patriciu”, potrivit lui Negruț.

Deputatul a catalogat fapta drept trafic de influență, iar PMP a depus la Parchet ”o solicitare  de verificare și anchetare a acestui subiect”.

De altfel, deputatul Negruț, însoțit de Elena Udrea au fost prezenți zilele trecute pe holurile Parlamentului cu bilețelul lui Tăriceanu și cu mesajul ”trafic de influență”.

[nggallery id=2012]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Construcția noului spital de oncologie și radiologie din Alba Iulia va demara în luna iulie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Construcția noului spital de oncologie și radiologie din Alba Iulia va demara în luna iulie 2024 Pregătirea investiției a durat 4 ani, 2020 – 2024 Construcția noilor secții de oncologie, radioterapie și cardiologie intervențională în cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia reprezintă un pas important în îmbunătățirea serviciilor medicale oferite pacienților din județ. După […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea