Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Concert Aniversar Millenium C la Cugir – O poveste despre muzică şi prietenie la poalele Drăganei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
,,Șapte ani de muzică, șapte ani de prietenie, primii șapte ani magici dintr-un Millenium, pe care dorim să-i sărbătorim frumos, alături de voi!”-acesta  a fost  mesajul trupei Millenium C pentru prietenii săi și iubitorii de muzică din Cugir, mesaj transmis la începutul concertului  de  susținătoarea și deopotrivă prietena trupei, Diane Țigănilă de la Casa de Cultură.
Cu intenția de a omagia anii de muzică petrecuți împreună dar și de a încânta publicul  care a umplut spațiul restaurantului Chic,  trupa Millenium C a susținut un frumos concert dedicat iubitorilor muzicii pe care ei o cântă cu pasiune,  dar și prietenilor care le-au fost și le sunt aproape de atâția ani, precum doamna  Rodica Florea, director al Casei de Cultură căreia trupa îi mulțumește pentru susținerea acordată de-a lungul anilor în desfășurarea  activităților.
Înființată în anul 2010, formația  compusă din Vasile Palfi- chitară solo, voce,  Paul Radu- chitară bas, Atilla Doszlop- chitară solo, Vasile Oajdea-tobe și Camelia Bartalics-voce, a încântat publicul  cu  câteva zeci de piese din  repertoriul bogat cuprinzând  diverse genuri muzicale precum pop, rock, blues, jazz,  precum: Dire Straits- Sultans of Swing, Chris Rea- Road to Hell, Gun’s N’ Roses- Knocking on Heavens door, Queen- We will rock you, Delia- Ce are ea, Holograf- Undeva departe, Bere gratis- Două inimi și multe altele.
Un moment emoționant a fost cel în care membrii formației au dăruit îmbrățișări și tricouri persoanelor dragi, ca semn de mulțumire pentru cei  care le susțin activitatea, îi sprijină sufletește și nu de puține ori îndură orele târzii și zgomotele repetițiilor îndelungate, dintre care amintim pe  Edith Doszlop,  Daniela Palfi, Stela Oajdea și Diane Țigănilă.
Au fost prezenți la concertul aniversar și membrii formației OPT, formație constituită  din Oajdea Valentin- tobe,  Palfi Diana- chitară și voce, Palfi Andrei -chitară,  Palfi Vasile-chitară, voce și  Bogdan Todea -chitară. Aceștia au prezentat trei  piese din repertoriul Pink Floyd.
Într-o atmosferă prietenească cu muzică bună și mâncare delicioasă, nu au lipsit dansul de la care nu s-au dat înlături invitații de cele mai diverse vârste.
Binecunoscutei formații Millenium C, participantă  la   multe spectacole desfășurate pe scena Casei de Cultură, festivaluri precum Toamna cugireană, Crăciunul copiilor,  Festivalul național de folclor-Poiana cu goruni sau evenimente internaționale, prietenii și iubitorii de muzică din Cugir  îi urează din inimă ,,La mulți ani, Millenium!”
Tatiana Ungurianu
Foto: Alex Codrea
[nggallery id=3444]

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea