Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Comercianții din piețe și târguri, verificați de polițiștii din Alba. Peste 200 de sancțiuni aplicate și bunuri confiscate, în urma unei acțiuni din weekend

Ziarul Unirea

Publicat

în

actiune-piete-ipj-albaWeekend-ul trecut, poliţiştii din judeţul Alba au acţionat în zona pieţelor şi târgurilor din judeţ şi au verificat societăţi comerciale, în cadrul unei acțiuni organizate, la nivel naţional.

Au fost aplicate peste 200 de sancţiuni contravenţionale, au fost confiscate bunuri în valoare de 4.500 de lei şi au fost constatate 5 infracțiuni.

În perioada 23-25 septembrie a.c., 90 de poliţişti de ordine publică, rutieră, investigare a criminalităţii economice şi de la transporturi au acționat, în pieţele şi târgurile din judeţ, precum şi în zona adiacentă acestora, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite cu produse agroalimentare sau provenite din contrabandă.

În cadrul acțiunilor, au fost efectuate 63 de controale la societăți comerciale şi au fost verificaţi comercianţii din 9 pieţe şi 5 târguri.

De asemenea, au fost constituite 8 de filtre rutiere, fiind verificate 217 autovehicule.
actiune-ipj-alba-pieteÎn urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 5 infracţiuni și au confiscat bunuri în valoare de 4.517 lei.

De asemenea, au fost aplicate 213 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 39.700 lei, din care 76 la Legea nr. 61/1991privind normele de conviețuire socială și ordinea și liniștea publică, 30 la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, 101 ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut două permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Noua grădiniță cu program prelungit nr. 16 din Alba Iulia își deschide porțile în toamna aceasta: Spații moderne și dotări europene pentru preșcolari

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Noua grădiniță cu program prelungit nr. 16 din Alba Iulia își deschide porțile în toamna aceasta: Spații moderne și dotări europene pentru preșcolari După 33 de ani în care a funcționat la parterul unei clădiri a Colegiului „Alexandru Domșa”, improprie din punct de vedere al condițiilor și a spațiului insuficient, cu ajutorul primăriei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea