Ziarul Unirea

FOTO: Colegiul Național Militar din Alba Iulia își va aștepta liceenii într-o nouă înfățișare. Lucrări de modernizare în valoare de 1,5 milioane de lei

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Prin intermediul Statului Major al Forțelor Aeriene, care a investit aproximativ 1,5 milioane de lei, au fost realizate o serie de lucrări de renovare a holurilor, a unui pavilion, hidroizolarea clădirii principale și a sălii de sport. Nici gardul din fața instituției de învățământ nu a fost ocolit de șantier.

ELIT

Multe dintre lucrările de renovare desfăşurate pe parcursul vacanţei de vară a elevilor se apropie de final. Holurile interioare din pavilioanele care deservesc zona de învăţământ şi de cazare a elevilor au o altă înfăţişare după ce lambriurile au fost îndepărtate iar pereţii acoperiţi cu vopsea.

Şi în pavilionul unde îşi desfăşoară activitatea Centrul Zonal de Selecţie şi Orientare şi Plutonul Deservire al colegiului, lucrările de modernizare sunt aproape de finalizare. În ultima perioadă au avut loc şi lucrări de înlocuire a hidroizolaţiei de pe clădirea principală şi sala de sport şi a fost înlocuit vechiul gard din faţa colegiului.

Toate aceste investiţii sunt susţinute financiar de către Statul Major al Forţelor Aeriene, valoarea totală a investiţiilor fiind de aproximativ 1,5 milioane de lei.

sursa foto: facebook.com/Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419