FOTO: CFR Cluj – Slavia Praga 0-1 (0-1), în play-off-ul Champions League! N. Stanciu – coautor la golul cehilor, Omrani a ratat un penalty!

CFR Cluj a pierdut primul meci în „Gruia” în această campanie europeană ce are țintă pătrunderea în grupele Champions League, în manșa tur a play-off-ului Champions League.

Cu Nicolae Stanciu titular, Slavia Praga, campioana Cehiei, a învins în fieful „Bursucului”, scor 1-0 (1-0), gol înscris de Masopust (28), după un corner executat de internaționalul român. Reprezentanta României are nevoie de un alt miracol, după cel din Scoția, pentru a ajunge la masa bogaților. Românul din echipa Slaviei a fost huiduit la fiecare atingere de balon, dar și înjurat de către câţiva fani, iar în repriza secundă ex-uniristul le-a arătat acestora obrazul.

ELIT

*Omrani, eroul negativ!

În fața a peste 15.000 de spectatori,  Slavia a câștigat prima bătălie pentru grupele celei mai importante competiții intercluburi, deține prima șansă de calificare, însă totul se va decide în Cehia, pe „Eden Arena”, miercuri, 28 august.

Reprezentanta României venea după fabuloasa prestație din dubla cu Celtic Glasgow, dar s-a lovit de o formație extrem de puternică, care a avut însă și noroc la ocaziile lui Țucudean (21) și Rondon (51) – bară. Omrani, eroul clujenilor în acest parcurs european, a devenit personajul negativ în minutul 78, când a irosit un penalty, obținut tot de el, șut parat de portarul Kolar!

Foto: Lucian DANCIU

Dan HENEGAR

1 comentariu

ciclop 22 august 2019 at 12:43

am convingerea ca CFR va merge in retur ca un „intercity” si se va califica . SUCCES CFR !!!

Comentariile sunt oprite